Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Blizanke se udale za blizance, žive zajedno, istovremeno su bile trudne, a sad je prva rodila

Blizanke se udale za blizance, žive zajedno, istovremeno su bile trudne, a sad je prva rodila

Blizanke Brittany i Briana Deane (33) su sve velike životne trenutke proživjele zajedno, pa čak i dijele kuću sa svojim muževima (isto blizancima) i obje su do nedavno bile trudne, a sad je jedna i rodila

Jednojajčane blizanke koje su se vjenčale s jednojajčanim blizancima otkrile su da je jedna od njih rodila dječaka, a da je beba drugog para blizanaca na putu i da bi trebala uskoro stići. 

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za sreću

Pokretanje videa...

Trikovi za sreću: Mazite ljubimca, jedite čokoladu... 01:35

Brittany i Briana Deane (33) zatrudnjele su otprilike U slično vrijeme sa svojim partnerima Joshom i Jeremyjem Salyersom (35).

Sestre su nedavno sa svojih 84.300 pratitelja podijelile da Brittany i Josh očekuju dječaka, dok je spol druge bebe još nepoznat.

- Svi smo tako oduševljeni što će nam se dragi dječačić pridružiti obitelji... i odbrojavamo dok ne saznamo i spol drugog djeteta - nedavno su sestre napisale na Instagramu.

Brittany i Briana upoznali su Josha i Jeremyja na festivalu za blizance 2017. godine, a dečki su ih zaprosili šest mjeseci kasnije.

Vjenčali su se u Twinsburgu u državi Ohio u kolovozu 2018. godine. Sestre su imale iste haljine, a vijest o zajedničkoj trudnoći otkrile su u kolovozu prošle godine.

- Pogodite što?! Obje smo trudne! Oduševljene smo i zahvalne što smo u isto vrijeme trudne i želimo tu divnu vijest podijeliti sa svima vama - napisale su sestre.

Njihovi obožavatelji su im čestitali, a brojni su komentirali kako se nadaju da će i drugo dijete biti dječak.

Josh je prošlog tjedna na zajedničkom Instagramu objavio da je njegova supruga Brittany rodila dječaka kojeg su nazvali Jett Salyers.

Kiša pada, a ne znate što biste s djecom? Evo 10 kreativnih ideja
Kiša pada, a ne znate što biste s djecom? Evo 10 kreativnih ideja

- Brittany je bila pravi borac na porodu. Tako sam ponosan na njih i uzbuđen što sam Jettov otac! - napisao je u objavi. 

- Jedva čekamo da stigne i beba Briane i Jeremyja! Briana je u posljednjem tromjesečju. Jedno je sigurno: naše će bebe biti okružene ljubavlju četiri roditelja! - dodao je.

Uključio je preslatku fotografiju Brittany kako mazi njihovog novorođenog sina.

Josh i Jeremy su otkrili kako su se uvijek nadali da će se vjenčati sa sestrama blizankama i oduševljeni su što im se to i dogodilo, piše britanski Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7
'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'
NEOBIČNA ODLUKA

'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'

Svi znamo da novac ne može kupiti sreću, ali mnogima od nas mogao bi znatno olakšati život, osobito ako bi to značilo preseljenje u dom iz snova, otplatu dugova i prestanak brige oko troškova života