Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Boli i dok čitate! Toplomjer mu preko penisa završio u mjehuru

Boli i dok čitate! Toplomjer mu preko penisa završio u mjehuru
4

Prvo je sam pokušao izgurati ga te je čekao 11 dana jer je mislio da će toplomjer 'izaći prirodnim putem'. Liječničku pomoć potražio je tek kada je primijetio krv u urinu

Mladi je Kinez (25) završio u bolnici nakon što su liječnici shvatili da mu je stakleni toplomjer zaglavio u mjehuru. Toplomjer si je ugurao u mokraćnu cijev, a tek 11 dana poslije, kada je primijetio krv u urinu, potražio je liječničku pomoć. 

Pokretanje videa ...

Prvo je sam pokušao izgurati ga te je čekao 11 dana jer je mislio da će toplomjer 'izaći prirodnim putem', navodi se u izvješću magazina Urology Case Reports.

Liječnici su preko rendgena ustanovili da tanke staklene stijenke toplomjera u tih 11 dana nisu puknule, a onda se tim urologa i kirurga pod vodstvom dr. Haininga Quana odlučio se na kompliciranu operaciju.

Kroz uretru su muškarcu gurnuli tanku cjevčicu na čijem su vrhu bili kamera i mala kliješta, a kada su vidjeli gdje je točno toplomjer zaglavio, počeo je dugotrajan proces izvlačenja. Kliještima su oprezno zahvatili vrh toplomjera i malo pomalo ga izvlačili.

- Bila je potrebna iznimno nježna trakcija kako bismo spriječili pucanje toplomjera, kao i oštećenje stijenke mjehura - navodi se u časopisu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

Pokretanje videa ...