Lifestyle

Komentari 32

Bolje su izgledale u školi nego sad: 'Trebali bismo se uvijek voljeti kakvi zapravo jesmo'

Bolje su izgledale u školi nego sad: 'Trebali bismo se uvijek voljeti kakvi zapravo jesmo'

Jedna korisnica TikToka je pokrenula 'glow-down' trend i pozvala sve one koji su bolje izgledali u školi nego sad da podijele svoje fotografije. Dodala je i da je to potpuno normalno i da se ne bi trebali zamarati s tim

Vjerojatno ste nekad na društvenim mrežama vidjeli fotografiju svog kolege ili kolegice iz škole i pomislili kako izgleda nevjerojatno i  gotovo neprepoznatljivo. Njihov izgled i osmjeh nije poput onog kakvog se sjećate iz škole.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ove nevjerojatne 'transformacije na bolje' postale su trend na društvenim medijima, ali jedna korisnica TikToka objavila je video kako bi pokrenula obrnuti trend 'glow-down' odnosno pozvala je sve one koji su bolje izgledali u školi nego sad da podijele svoje fotografije.

- Fizički sam najbolje izgledala u srednjoj školi. Najseksi sam bila kad sam imala 18 godina. Sada ne izgledam ni približno tome - rekla je Gabrielle i pozvala sve ostale djevojke da se uključe u taj izazov.

- Nerviralo me što nisam mogla sudjelovati u izazovu, pa sam napravila jedan u kojem bih mogla sudjelovati - dodala je.

Gabrielle, koja nije očekivala da će njezin izazov postati toliko viralan, rekla je da se nada da će svi shvatiti kako je 'posve normalno ne izgledati uvijek isto.

- Trebamo se osjećati sigurno u bilo kojem tijelu i ne zamarati se kako smo nekad izgledali. Trebali bismo se voljeti takvi kakvi jesmo i ne pokušavati si postavljati nerealne ciljeve - zaključila je, a prenosi Bored Panda.

U jako kratkom vremenu, dosta cura se pridružilo njenom izazovu i podijelile su svoje fotografije:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

 

Najčitaniji članci