Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Božićni zodijak: Očekuje li vas zimska romansa ili prava ljubav

Božićni zodijak: Očekuje li vas zimska romansa ili prava ljubav
3

U prosincu postajemo romantični, a rađaju se i mnoge ljubavi, pa nije zgorega provjeriti trebate li se nadati samo zimskoj romansi ili velikoj ljubavi. Evo što kažu zvijezde o tome

VIDEO

U prosincu svi postajemo pomalo romantični, a u dane blagdana rađaju se mnoge ljubavi, pa nije zgorega provjeriti s kime biste se ove godine mogli poljubiti ispod imele. Evo što o tome s kojim biste se znakom ovih dana mogli spetljati te kakve su šanse za to da veza opstane kaže božićni horoskop:

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42

Ovan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čeka vas savršena zimska romansa sa: Lavom!

Oboje ste vatreni znakovi i ta vatra će otopiti svaki led. Vi tražite da se partner odnosu posveti 100 posto i vraćate s podjednakom energijom i predanošću. I Lav treba lojalnost, pa će vas tetošiti kao kralja/kraljicu. To je baš savršena veza. 

Bik

Savršena zimska romansa bila bi sa: Škorpionom!

Škorpion predstavlja sve ono što niste i što vas privlači, iako ima jedna snažna veza među vama: Seks. oboje ste bića od užitka, posveženi strasti i malo što vas čini sretnima kao kad ste u krevetu (ili gdje god već se to dogodi). Kemija će se probuditi onog časa kad vam se oči sretnu. 

Blizanci

Očekujte savršenu zimsku vezu sa: Djevicom!

Oboma upravlja planet Merkur, koji vas čini super-pametnima, znatiželjnima i željnima istraživanja. Koji vam bolji partner u ljubavnom zločinu treba? Vi ste par koji više razmišlja nego što osjeća, što će dato dozu ugode i lobode u odnosu (trenutno ni jednome ne odgovaraju obaveze). Ukratko, oivo je vaših pet minuta. 

Rak 

Savršena zimska veza dogodit će se sa: Ribama!

U stvari, ovo dvoje možda očekuje i zimsko vjenčanje. Rak i Ribe su su znakovi zodijaka s najrazvijenijom psihom, senzualnošću i intuicijom. Grije vas duhovna vatra koja gori u svakome od vas dvoje. Ova ljubav nadilazi seks i romansu, to je susret srodnih duša. 

Lav 

Savršena zimska romansa očekuje vas s: Ovnom!

Jednaki ste u seksualnom nagonu, intenzitetu i da - ljubomori. Vas dvoje ćete jedno drugo 'nositi' na nožnim prstima, nježno i vrlo rafinirano, uz uzbuđenja, izlijeve emocija, velike geste i ekstravagantnu uvertiru. Ovo je zapravo filmska romansa - epska, strastvena i sumorna u nekim svojim dijelovima. Svi će biti ljubomorni na vas, dok vi ljuborno čuvate svoj odnos. 

Moderne poruke ljubavi: 'Volim te' se u SMS-u skriva iza '143'
Moderne poruke ljubavi: 'Volim te' se u SMS-u skriva iza '143'

Djevica

Savršena zimska romansa očekuje vas sa: Jarcem!

Oboje vjerujete da je dom tamo gdje je srce, pa biste slobodno mogli pobjeći u brvnaru i proživjeti nasamo ljubavnu avanturu. Oboje volite da su stvari jasne i organizirane. Vi ste ljubavnici koji se zacrvene od vrućine ispod ledene vanjštine. Zato - prepustite se i uživajte. 

Vaga

Vaša savršena zimska romansa dogodit će se sa: Vodenjakom!

Oboje ste pod zaštitom Venere, božice ljubavi, pa se Vage mogu 'naći' baš sa svima. Vi ste Kupid među horoskopskim znakovima, no ove godine biste mogli prihvatiti izazov sa zračnim Vodenjakom. U romantičnom smislu, oni su tvrd orah, što će povećati uzbuđenje. Dobra je vijest to da su oni podjednako pametni, zabavni i dobronamjerni kao i vi, tako da će ljubavni lov sigurno biti zabavan.

Škorpion

Savršena zimska ljubavna veza smiješi vam se sa: Blizancima!

Vi i Blizanci vjerojatno ste dvoje najpametnijih ljudi u sobi punoj ljudi, s tim da oboje imate i kreativnu crtu, tako da nema kraja onome što zajedno možete osmisliti. Oboje volite živjeti ludo, pomalo opasno i volite pomicati granice, tako da će ovo biti opaki spoj. Upustit ćete se do tamo gdje biti jedan rodijački par još nije stigao i stvoriti - ludnicu. 

Strijelac

Vaš savršeni partner ua uimsku romansu je: Strijelac!

Trebate nekoga tko je raspoložen filozofski, velikodušan, duhovit, spontan i strastven. Realno - to ste vi. Romantična veza Strijelca sa Strijelcem može biti vrlo ugodna jer ćete jedno drugome prućiti točno ono što vam treba. Sve su opcije otvorene: Možete završiti u strastvenoj romansi, u bijegu, u zatvoru...

Ova 4 znaka Zodijaka pronaći će veliku ljubav u 2020. godini
Ova 4 znaka Zodijaka pronaći će veliku ljubav u 2020. godini

Jarac

Vaš savršeni partner za zimsku vezu je: Bik!

Zemlja koja vlada oboma znakovima donosi ljubav i luksuz. U vašoj vezi glavnu ulogu imat će privlačnost elegantnog restorana,miris raskošne hrane i okus finih pića. Svaki Jarac uživat će u vezi s Bikom, jer kao što znaju jako dobro paziti na sebe, tako će paziti i na vas.

Passionate couple celebrating New Year

Vodenjak

Savršeni partner za zimsku romansu je: Vaga!

Dok se bavite nekom od svojih intelektualnih avantura, romantika vas često baci na dupe. Priuštite si ovaj 'božićni ljubavni dar' i pronađite Vagu s kojom ćete ovih dana uživati. Taj zvjezdani znak je šarmantan, lijep i ugodan za društvo i može vam odlično parirati. 

Mjesec rođenja otkriva kakav ste ljubavnik: Maštovit, spor...
Mjesec rođenja otkriva kakav ste ljubavnik: Maštovit, spor...

Ribe

Vaš završeni partner ove zime je: Rak!

Vi ste sanjivi i tihi. Oboje ste vodeni znakovi pa biste mogli imati osjećaj da se poznajete odubijek. U stvari, možda i jest tako, ovo bi mogla biti vaša veza sa prošlim životom. Radujte se lijenim danima ispunjenim intimom, traženjem duša i duhovnim povezivanjem. Ovo bi mogla biti prava duhovna veza među zvijezdama, prenosi The Sun. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Pokretanje videa...

zv stoka 17:15

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje