Lifestyle

Komentari 4

Charlize Theron vlada crvenim tepihom, a voli metalik i bijelu

Charlize Theron vlada crvenim tepihom, a voli metalik i bijelu

Glumica, koja rijetko griješi te zna sve lekcije o stylish kombinacijama na crvenom tepihu, često nosi jednostavne krojeve oplemenjene efektnim detaljima, u znaku bazičnih boja

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jennifer Aniston u izolaciji čisti, isprobava i sređuje ormar

Slavna američka glumica već godinama obožava jednu nijansu, a to je srebrna metalik, ponekad na strani bež tonova. Naime, njezin je stil jedan od onih o kojemu se uvijek piše, svi se dive njezinom majstorskom biranju kreacija za crveni tepih. Naravno da je osoba poput nje okružena stilistima, ali ipak, ona to nosi na odličan način te kolegicama daje lekciju iz stila. Koji mora biti jednostavan, konkretan, ponekad optočen nekom inovativnom teksturom, u kombinaciji s jednostavnim nakitom.

92nd Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills

Na nedavno održan Vanity Fair party povodom dodjele nagrada Oskar Charlize je odjenula Dior Haute Couture haljinu, prepunu resica, u neodoljivoj zlatno-metalik nijansi.

USA - Critics Choice Awards  - Santa Monica

Početkom prošle godine na red carpetu dodjele nagrada Critics Choice Awards glumica je prošetala u metalik srebrnoj haljini s potpisom Givenchy.

The 88th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles -

Dior Haute Couture odjenula je i na dodjelu nagrada Oscar, 2016. godine, no bira efektnu crvenu boju, jednu od njoj omiljenih. Kad je riječ o bojama, Charlize zna da silueta odlično izgleda u jednom tonu od glave do pete.

Actors Diesel and Theron pose at the premiere of "Fast and Furious 8" movie in Berlin

Bijela je još jedna miljenica slavne glumice, mnogi bi njezine haljine bez boje mogli nositi i kao vjenčanicu. Ovoga puta, na premijeru filma "Fast and Furious 8" u Berlinu 2017. godine, Charlize je odjenula Dior Haute Couture, haljinu iz proljetne kolekcije za 2017. godinu.

PA/Pixsell

Kreaciju u srebrno-crnim tonovima, koja podsjeća na mrežaste, metalne futurističke forme, potpisuje Dior. Charlize ju je nosila 2015. godine na premijeru filma Mad Max. Jednostavni modni dodaci slavne glumice uključuju štikle s trakicama i minimalističke clutch torbice.

Reuters/Pixsell

Na dodjelu Oscara 2014. godine nosila je dugačku, balsku kreaciju kroja morske sirene. Haljinu, naravno, potpisuje Dior.

Reuters/Pixsell

Glumica svoju vitku liniju nerijetko ističe krojem korzeta, koji je okrunjen velikom mekanom suknjom. Bijelu kombinaciju iz 2013. potpisuje Dior.

AFP/PIXSELL

Crvenu je voljela još 2012. godine, kad je korzet i suknju odjenula na dodjelu nagrada MTV.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jennifer Aniston u izolaciji čisti, isprobava i sređuje ormar

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA