Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
članak

Chef David Skoko otkrio nam je kako da meso bude sočnije

Dok su čekali početak cooking show Podravkinog chefa Mišela Tokića, posjetitelji su imali priliku sudjelovati u Pevecovoj nagradnoj igri. Potrčali su po igralištu s balonima zavezanima za nogu

Komentari 17 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Od najstarijeg
  • Od najnovijeg
  • Default avatar - Deleted user
    Deleted user

    Majstor je ramstek pekao dvije minute sa svake strane i samo ga je jednom okrenuo....pripremu je malo omeo vjetar....!?!?! Nebi da vale rossi napada zadnji krug

    Ponedjeljak, 30.04.2018. u 18:46
  • Default avatar - mbutin22
    mbutin22

    Glupost i izmišljanje tople vode,zna se kako se priprema meso za grill i od koje vrste i dijela životinje,kakav crni but,pa k mesu dodaju limun,med,šećer,soja sos,ocat ,pa jeste li vi normalni ljudi!?

    5 Ponedjeljak, 30.04.2018. u 21:28
    • Default avatar - nepoželjan

      nepoželjan: bogohuljenje po pajceku

      Odgovori Ponedjeljak, 30.04.2018. u 22:28
    • Default avatar - Marko027

      Marko027: Ti ocito nisi nikada probao nista drugo osim klasicnog rostilja,I sa tim stavom ces do kraja zivota...

      Odgovori Utorak, 01.05.2018. u 01:55
    • Avatar Santa Eufemia

      Santa Eufemia: Da samo mrvicu izađeš iz Balkanskih okvira, iznenadio bi i sebe i svoje nepce. Probaj pa vidi, a ne da ovakve gluposti pišeš.

      Odgovori Utorak, 01.05.2018. u 08:41
    • Avatar klajbes

      klajbes: izgleda da nisu!

      Odgovori Utorak, 01.05.2018. u 11:22
    • Default avatar - nepoželjan

      nepoželjan: što se mene tiče,možete vi probat i pohane kišne gliste u umaku od crvenih banana i afričkih gusjenica,al za mene je pajcek kralj životinja i zna se kak se prema njemu moramo ponašati..zna se kaj je odojak,zna se kaj je ...prikaži još! roštilj,kaj je štrudl i kak zgleda sir i vrhnje...ja jedem kaj meni paše i pište me vrit

      Odgovori Utorak, 01.05.2018. u 13:57
  • Avatar ReaverSkiver
    ReaverSkiver

    Koji je ovo danas...

    4 Ponedjeljak, 30.04.2018. u 16:19
  • Default avatar - Deleted user
    Deleted user

    Na trgovačkim brodovima kuhar nije vidio ni ramsteak ni beef steak,to je preskupo meso da bi njime hranio posadu.Kapetan gleda da uzme čim jeftiniju krovištu!

    1 Ponedjeljak, 30.04.2018. u 23:14
  • Avatar saitek1970
    saitek1970

    samo ti treba domaća svinja za dobar roštilj i biber i sol...

    Utorak, 01.05.2018. u 08:57
  • Avatar klajbes
    klajbes

    Toplu vodu su vec odavno izmislili sad tu kao neki ce ucit ljude kak se djeca prave!pfff..

    Utorak, 01.05.2018. u 11:21
  • Ne slažeš se? Komentiraj!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message