Chef Nenad Komeš u burgeru kombinira nesvakidašnje grill namirnice koje na prvu izgledaju nespojivo, no janjetina sa šparogama i umak od pive zapravo su superspoj kojim ćete oduševiti ukućane i prijatelje
Chill&Grill ti donosi sočan recept za burger od janjetine
Chill&Grill ove godine kroz digitalne platforme 24sata sve do 31. svibnja donosi u vaš dom pregršt sadržaja - sjajne Live svirke, nagradne igre, savjete za roštiljanje i brojne recepte. Danas za vas ekskluzivno kuha popularni hrvatski chef Nenad Komeš.
Za grilanje kod kuće predlaže nesvakidašnji burger s mljevenom janjetinom u umaku od piva. Koji omjer mesa vam treba i kako ga pravilno pripremiti saznat ćete uz detaljne upute chefa Komeša. Burger koji ćete kombinirati s umakom od pive i šparogama pogledajte u video cooking show - powered by Karlovačko .
Pogledajte video:
Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGastro uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.