Obavijesti

Lifestyle

Komentari 87

Cijeli je svijet želio odviknuti od masturbacije Cornflakesom

Cijeli je svijet želio odviknuti od masturbacije Cornflakesom
1

Izumitelj Cornflakesa vjerovao je kako su seks i samozadovoljavanje loši za tijelo i um, a teška hrana samo potiče želju. Savjetovao je sakaćenje spolnih organa...

VIDEO

Mnogima je Cornflakes s mlijekom omiljeni doručak. I dok vam kroz glavu prolazi kako je izmišljen samo i jednostavno zato što je zdrav, grdno se varate - prvotna svrha kukuruznih pahuljica bilo je sprječavanje masturbiranja. 

John Harvey Kellogg, fizičar koji je potkraj 19. stojeća izumio ovaj ukusan doručak, nije bio ljubitelj seksa i tjelesnog uživanja općenito, smatrao je kako takav čin truje tijelo i mozak. Zdravim doručkom koji je odmah spreman za jelo imao je namjeru ljude odgovoriti od jutarnjeg samozadovoljavanja, piše Daily Mail.

On je cijeli život proveo u celibatu, a sa ženom je spavao u odvojenim sobama. Djecu su usvojili jer nije želio sudjelovati u začeću, dok je masturbiranje držao još većim zločinom od klasičnog seksa. 

U svojoj knjizi "Plain Facts for Old and Young" opisao je 39 simptoma koje je smatrao posljedicama samozadovoljavanja. Između ostaloga, naveo je epilepsiju, akne, loše držanje, slabost, ukočenost zglobova, spor razvoj, psihičku nestabilnost i lupanje srca. Zdravu prehranu držao je ključnim lijekom protiv svih bolesti i poremećaja.

Meso i bogata te začinjena hrana, mislio je, potiču rast seksualne želje, dok lagani i jednostavni obroci pročišćavaju tijelo i um. U tom uvjerenju prvo je osmislio tzv. granule, žitarice koje su se prvo pekle, a potom usitnjavale. Ubrzo se Kellogg našao pod optužbom krađe jer je već u to vrijeme netko drugi lansirao isti proizvod. 

Njegov sljedeći izum bio je stroj za čišćenje crijeva, i to najprije vodom, a onda i jogurtom - jedna količina išla je kroz usta, a druga kroz anus. Nakon ovog kontroverznog izuma, došle su na red jednostavne žitarice koje danas znamo kao Cornflakes. Udružio se s bratom Willom, koji je kasnije u njih dodao šećer radi boljeg okusa. 

Osim žitarica i jogurta, imao je John Kellogg još bolje recepte protiv masturbiranja. Djevojkama je savjetovao spaljivanje klitorisa karbolnom kiselinom, a mladićima provlačenje žice kroz kožicu kako bi se uzrokovale infekcije, a time i spriječile erekcije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume
Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja
ŠTO VAS OČEKUJE ZA 1. MAJ

Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje