Lifestyle

Komentari 7

Crvena boja je za bolji ljubavni život, a krem za bolje spavanje

Crvena boja je za bolji ljubavni život, a krem za bolje spavanje

Laura Cerrano otkrila je koje boje trebate imati u svojoj spavaćoj sobi, kako bi bile u skladu s vašom osobnošću i potrebama. Crvena, srebrna ili plava boje su koje mogu itekako začiniti stvari

Stručnjakinja za feng shui, Laura Cerrano, otkrila je kako donijeti najbolju energiju u vašu spavaću, slijedeći 'Teoriju pet elemenata'.
Ona se temelji na teoriji da boje koje su povezane s pet elemenata , odnosno vatrom, zemljom, metalom, vodom i drvom, mogu koristiti za ispunjavanje vaših potreba. Za one koji se ne boje izraziti se, najbolje bi bilo da se pozabave crvenim tonovima, to jest 'elementom vatre', što može biti dobro i za parove koji se nadaju da će začiniti stvari u krevetu.

POGLEDAJTE VIDEO:Pouzdanim i brižnim ličnostima koje traže ugodu u spavaćoj sobi najbolje odgovara 'element zemlje', a tu spadaju nijanse bež boje. Tim bojama možete obojiti cijelu sobu ili samo jedan zid, dok oprezniji obožavatelji dizajna interijera mogu samo dodati detalje u tonovima boje koji im najbolje odgovaraju, primjerice u obliku jastuka, posteljine ili slika..

- Svaki od pet elemenata povezuje se sa specifičnim energetskim frekvencijama i osobinama ličnosti - tvrdi Cerrano.

Vatra

Parovi koji žele začiniti stvari u krevetu trebali bi se odlučiti za tople boje poput crvene, narančaste ili žute. Ova shema boja bi odgovarala osobama koje nije strah izraziti tko su, ostavljajući za sobom prostor svijetlog i dinamičnog.

Zemlja

Instagram

Pouzdanim i brižnim tipovima najbolje odgovaraju zemljani tonovi, uključujući bež i krem nijanse. Uključivanje ovih tonova u vaš interijer rezultirat će 'njegujućom i stabilnom' spavaćom sobom za one koji žele poboljšati svoj odmor i spavanje.

Metal

Izvrsni komunikatori trebali bi se odlučiti za metalne boje poput srebra ili bronce. Dodavanje ovih tonova trebalo bi potaknuti dodatno samopouzdanje kod komunikacije onoga što želite u spavaćoj sobi.

Voda

Fotolia

Vodeni element preporučuje se stvaranje 'dublje veze između vas i vašeg partnera'. To uključuje plave i zelene tonove, a možete ih uključiti u formi tepiha, slika ili zidnih boja.

Drvo

Oni koji su fleksibilni i odlučni trebali bi se odlučiti za paletu zelene ili smeđe boje. Element drveta poziva na međusobnu podršku i bolji odnos sa sobom i sa partnerom', piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci