Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Darujemo: Mjesečev kalendar i poster Gospe od Brze Pomoći

Darujemo: Mjesečev kalendar i poster Gospe od Brze Pomoći
1

Otkrivamo: ukazanja i tajne s marijanskih svetišta; kako izračunati arhetipske i karizmatične brojeve iz datuma rođenja, imena i prezimena; kako raspoznati boju aure...

VIDEO

Josipa, muža Blažene Djevice Marije, obuzela je jaka tjeskoba kad je vidio da mu je žena trudna, jer mu nije objasnila što se dogodilo. No tada se pojavio anđeo Gabrijel. Želite li saznati sve o životu najsvetije žene na svijetu, tko su bili njezini roditelji i što se dogodilo nakon smrti njezina sina Isusa, ne propustite najnoviji broj Astrala. Donosimo i sve najpoznatije price, tajne, ukazanja i vizije s najpoznatijih marijanskih svetišta u Hrvatskoj i svijetu, ali i otkrivamo zašto Hrvati toliko vjeruju u Gospinu milost te kako im je upravo ona pomogla u najtežim trenucima. 

Astral izlazi u četvrtak, 28.4.2016. po cijeni od 14, 99 kuna 

Sve čitatelje darujemo s velikim posterom Gospe od Brze Pomoći, a tu su i iskrene molitve koje svim ljudima otvorena srca donose trenutnu utjehu, pomoć i nadu u životu. 

Osim postera, čitateljima darujemo i veliki Mjesečev kalendar iz kojeg možete saznati kada je najbolje vrijeme za mršavljenje, šišanje, detoksikaciju, depilaciju, njegu kože ili sadnju biljaka. Iz priče o Mjesečevim mijenama saznajte sve o učinkovitoj Mjesečevoj dijeti. 

U najnovom Astralu poznati numerolog Nikola Đurđević objašnjava kako izračunati arhetipske i karizmatične brojeve iz datuma rođenja te imena i prezimena, te koje životne lekcije donosi svaki od tih brojeva. Izradite svoj osobni numeroskop.

Za Astral piše renomirana astrologinja Vesna Narat koja je pripremila veliki astroprofil vladajućeg Bika, ali i mjesečnu astroprognozu za sve znakove Zodijaka. Poznata astrologinja Julijana Oremović otkriva kakve nas sve ljubavi očekuju u svibnju te analizira natalnu kartu Severine Vučković, a astrologinja Vlasta Pečanić objašnjava karte čitatelja i položaj planeta u svibnju.

Oni koji uživaju u kuhanju, a brinu i o svojem zdravlju, mogli bi se zanimati za prirodne recepte s heljdom, žitaricom koja je idealna za dijabetičare te ljude alergične na gluten. Otkrivamo kako tijekom kuhanja, ali i uljepšavanja kože i kose koristiti kokosovo ulje, sve popularniju supernamirnicu. 

Za vas smo pripremili i veliki test iz kojeg možete saznati koja je boja vaša aure, energetskog omotača koji obavija svako živo biće, ali i kako se uskladiti s drugim bojama, odnosno aurama i ljudima. 

Muškarci lažu dvostruko više od žena, no nije svaka laž jednako teška i opasna. Astral otkriva koje sve vrste laži postoje te na koje ih načine možete prepoznati pa i spriječiti. 

Za kraj, tu su kao i uvijek, pronicljivi Mevludinovi odgovori na sva vaša pitanja i muke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje