Obavijesti

Lifestyle

Komentari 57

'Dečko i ja smo bili goli dan i noć. Bilo je puno seksa, a i shvatila sam nešto o našoj vezi'

'Dečko i ja smo bili goli dan i noć. Bilo je puno seksa, a i shvatila sam nešto o našoj vezi'
3

Između seksa smo gledali filmove ili serije, iako bi nam obično odvratila pozornost golotinja pa bismo prešli na druge stvari. Ali, također smo puno razgovarali o budućnosti, prisjetila se Amanda

VIDEO

Kako je to provesti cijeli dan i noć posve gol sa svojim partnerom iskusila je Amanda Chatel, američka novinarka fokusirana na seks, odnose, mentalno zdravlje i prava žena.

Ona i dečko nisu se vidjeli mjesecima, radili su na daljinu. Iako se nisu vidjeli dugo, uspjeli su održati 'ljubav živom', putem videochata i prekomjernih e-mailova, koji su bili o svemu, od politike do prljavih priča...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pravila za vezu 01:05

Znali su da će među njima biti puno strasti jednom kad se napokon ponovo vide, i došao je taj dan. Nakon što ju je pokupio s aerodroma i nakon što su stigli kod njega, skinuli su se i ostali goli dan i noć.

Ovo su seks-savjeti za žene iz 1894.: Dajte malo, dajte rijetko, i iznad svega dajte nevoljko...
Ovo su seks-savjeti za žene iz 1894.: Dajte malo,  dajte rijetko, i iznad svega dajte nevoljko...

Iako se nekima to može činiti malo ekstremnim, oni jedva čekaju da to ponove.

- Ono što je bilo super je to da je bilo puno seksa. Između seksa smo gledali filmove ili serije, iako bi nam obično odvratila pozornost golotinja pa bismo prešli na druge stvari. Ali, također smo puno razgovarali o budućnosti - prisjetila se.

Dreamstime

- Nevjerojatna je ta dodatna intimnost i iskrenost koja dolazi kada ste goli. Niste samo fizički izloženi, već iz nekog razloga vaše srce i mozak slijede taj primjer - dodala je.

Žene otkrile što misle kad kažu da im je seks bio jaaako dobar
Žene otkrile što misle kad kažu  da im je seks bio jaaako dobar

Također, dosta je pomoglo, kako kaže Amanda, ispijanje vina i šampanjca. Međutim, ono što je pošlo po zlu je to što je shvatila da ne želi da kuha gola - samo to joj je bilo čudno. Iako je njezinu dečku bilo dobro gledati ju kako gola kuha, ona je to odbijala jer neke stvari, kaže, ipak treba držati odvojene. 

Posezanje za posuđem i saginjanje da se provjeri temperatura u pećnici - malo je previše tome svjedočiti, objasnila je. Jednostavno nije mogla.

Amanda je, kaže, prilično samosvjesna oko svog tijela, i iako je doduše, bilo trenutaka kada se malo pokrivala plahtom, ali općenito je bila opuštena. To pripisuje tome što ima partnera koji voli njezine obline i nesavršenosti, tako da ima sreće po tom pitanju, ali bilo je puno snage koja je dolazila iz nje i bila je jako ponosna na to.

U jednom trenutku morali su se obući i izaći van i suočiti se sa svijetom...

Iskreno misli da je ovo dovelo njihov odnos na novu razinu. Prilično je sigurna da je ovo ono što sadrži odnos između dvije odrasle osobe - golotinja, seks, vino, šampanjac, sir i filmski maraton u pozadini, prenosi YourTango.

Tri najčešća signala koji odaju da je partneru potreban seks
Tri najčešća signala koji odaju da je partneru potreban seks
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam