Lifestyle

Komentari 0

Divna hit torba Alexa se vraća: Mulberry najavljuje redizajn

Divna hit torba Alexa se vraća: Mulberry najavljuje redizajn

Alexa Chung dobila je svoju torbu prije deset godina, a sada je vrijeme da se njezina slava vrati na scenu, jer bila je to jedna od omiljenih kreacija modernih boho cura

Početkom siječnja 2010. godine jedna je torba osvojila svijet, bila je to kreacija Alexe Chung za Mulberry, tadašnje suradnice britanskog izdanja magazina Vogue.

Kreativni tim kuće primijetio je u to vrijeme da Alexa konstantno nosi vintage Mulberry Elkington torbu te su odlučili napraviti kreaciju baš za nju. Tako je nastala jedna od statement torbi koja se uskoro vraća na scenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Fascinantan život Karla Lagerfelda

Alexa, vitka djevojka koja osvaja stilom, ima onaj specifičan boho modni izričaj, a od torbi bira one fine, kožne, retro izgleda. Ne voli skupocjene ukrase i razvikane brendove, već je više na strani vintage komada, kože, vune i lepršavih haljina.

Mulberry torba koja nosi njezino ime ubrzo je postala ultimativni svjetski hit, birale su je cure koje isto tako ne vole razvikane brendove i logomaniju, već više klasičnu kvalitetu i nenametljivi dizajn.

Najčitaniji članci