Lifestyle

Komentari 15

Dizajnerica interijera savjetuje: Riješite se 6 stvari iz boravka

Dizajnerica interijera savjetuje: Riješite se 6 stvari iz boravka

Tepih bi trebao unijeti osobnost u vaš prostor i podići izgled prostorije pa se nemojte zadovoljiti onima 'dosadnima. Kako bi prostor izgledao uredno sakrijte vidljive žice

Sada je važno više nego ikad urediti miran prostor koji odražava vašu osobnost i djeluje kao sigurno utočište umjesto kao izvor nereda. Dizajnerica interijera Dominique Fluker je otkrila kako dnevni boravak pretvoriti u takvo mjesto:

POGLEDAJTE VIDEO:

1. Uklonite namještaj zbog kojeg se vaš prostor čini skučenim 

Postavljanje previše namještaja u dnevnu sobu greška je u dizajnu. Umjesto da dnevnu sobu ispunite s puno namještaja, budite umjereni. Usredotočite se na bitne, ali jedinstvene dijelove koji će donijeti vizualni interes i održavati otvoreni tlocrt.

2. Zamijenite dosadne tepihe onima koji unose boju

Isprobajte šarene tepihe s uzorkom kako biste unijeli malo više boje i kako biste podignuli izgled cijele dnevne prostorije.

friends customers choosing carpet in housewares hypermarket

3. Previše naglašenih fotelja može uzrokovati nepotreban nered

Lijepo dizajnirana naglašena fotelja može nadopuniti dnevnu sobu, ali ako se ne uklapa u raspored prostora ili raspored sjedenja, njezina prisutnost prouzročit će nepotreban nered.

4. Sakrijte vidljive žice kako bi vaš prostor izgledao uredno

Vidljivi kabeli i žice mogu odvratiti pozornost od dobro uređenog prostora.

5. Zamijenite navlake za jastuke svježim dizajnom i bojama

Umjesto da jastuke u potpunosti izbacite, možete se odlučiti za estetski ugodne presvlake koje je lako promijeniti i održavati. Mijenjajte ih svakih šest mjeseci do godinu dana kako biste osvježili dnevnu sobu.

Modern interior of living room 3d rendering

6. Loša rasvjeta može učiniti prostor mračnim

Dobra rasvjeta može poboljšati učinit vaš prostor prostranijim. Nitko ne želi boraviti u mračnoj, depresivnoj sobi, piše Insider.

Najčitaniji članci