Obavijesti

Lifestyle

Komentari 42

Dječak model (7): Kosa mu je zaštitni znak, ali želi 'biti svoj'

Farouk je rođen sa mnogo kose, već se na ultrazvuku u šestom mjesecu trudnoće vidjelo kako kosa pluta u maternici, priča mama i kaže da je i samo češljanje dosta 'posla' za dijete

VIDEO

Farouk James je obični sedmogodišnjak koji voli video igrice, ples, nogomet, rugby i modeling. Jedino neobično na njemu je njegova afro duga kosa. Mama Bonnie, koja brine o njegovoj karijeri modela, svaki dan nekoliko puta uređuje Faroukovu kosu, na koju potroši po pola bočice regeneratora po jednom raščešljavanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

No, to joj kaže nije teško, jer zahvaljujući starijoj djeci koja su isto iz miješanog braka ima iskustva s ovakvom kosom i zna kako se ona 'ponaša'. Jedino što ju smeta jest to što je ljudima još uvijek čudno vidjeti dječaka s tako dugom kosom, no Farouk je taj koji ju ne da skratiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli faroukjames (@faroukjames)

- S Modelingom smo počeli kad je Farouk imao samo šest mjeseci - priča majka, i kaže da je onda bilo lakše jer mu je kosa išla 'put gore', u zrak. Kako su rasli i Farouk i kosa, prirodno se spustila dolje, a onda je dječak počeo gubiti poslove u modelingu, a mami su rekli da mu mora skratiti kosu ako želi da Farouk ima posla u modnoj industriji jer je 'previše nalikovao na curicu'.

No, ostalo je kompanija koje Farouka žele baš takvog kakav je, koji traže baš takav look pa danas on radi za njih, a pri tom šalje poruku svima da se ne bi trebali mijenjati jer to od nas traži društvo, te da je u redu biti drugačiji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli faroukjames (@faroukjames)

- Dovoljno je što se odrasli svugdje čude njegovoj kosi i pitaju zašto je tako duga i zašto nema kratku kosu kao većina dječaka. Neki komentiraju kako je 'cool' ali ja mislim da ne bi trebala biti ni cool, već jednostavno normalna - kaže Bonnie koja brine i o Faroukovim poslovima, pa izabire samo ona snimanja gdje imaju razumijevanja za to da je on dijete, pa ih ne organiziraju preko tjedna.

A budući da je u svojih sedam godina Farouk već zaradio popriličnu svotu novca, Bonnie kaže da sve stavlja u njegov fond za školovanje, tako da dječak jednog dana sam može odlučiti što će raditi i kako mu taj novac može pomoći. A on još nije siguran želi li biti nogometaš, model ili bankar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli faroukjames (@faroukjames)

- Farouk je rođen sa mnogo kose, već se na ultrazvuku u šestom mjesecu trudnoće vidjelo kako kosa pluta u maternici - ispričala je Bonnie za VoicesOfColorByInsider, koja kaže da je već i samo češljanje dosta 'posla' za tako malo dijete koje od kad zna za sebe mora strpljivo sjediti dok ga mama ne raščešlja ako ne želi imati dreadlockse. 

Šokantno otkriće: Čupali srca djeci i ljamama za žrtvovanje
Šokantno otkriće: Čupali srca djeci i ljamama za žrtvovanje

A da Farouk ne bude preopterećen, majka uzima odjeću i doma organizira snimanja ili ga sama fotografira i šalje im fotke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli faroukjames (@faroukjames)

- Ne pokušavamo Modelingom zaraditi mnogo novca ni ništa slično, poanta ovog posla je u tome što mu obogaćuje život, upoznaje različite ljude, idemo na putovanja i druži se s drugom djecom koja se bave istim poslom. Farouk je dijete koje bi sve dalo zato i pomažemo drugima, a najvažnije je to da on ne želi biti savršen niti teži nečemu što nije. On zaista uživa u tome što jest - zaključuje majka. 

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ovo je razlog zašto se Kraljica nije vratila u London kad je umrla princeza Diana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith