Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

'Djeco, ove godine ćete umjesto poklona dobiti naše vrijeme'

'Djeco, ove godine ćete umjesto poklona dobiti naše vrijeme'
1

Ideju za ovakav poklon Hayley je dobila nakon što je na Instagramu vidjela citat na kojem je pisalo: 'Ispunite svoj život avanturama, a ne stvarima. Imajte priče za ispričati, a ne stvari za pokazati'

VIDEO

Prošli Božić Hayley Parker iz Holdernessa u Engleskoj, iznenadila je svoju djecu, 8-godišnju Daisy i Freddieja (4), tako što im ispod jelke nije ostavila zamotane poklone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Super tate 01:37

Umjesto toga, dala im je pismo u kojem djeci objašnjava da će im umjesto poklona darovati 'vrijeme' koje mogu provesti zajedno kao obitelj. Daleko od posla, telefona i drugih ometanja.

Medicinska sestra Hayley i suprug Barney dali su djeci 12 omotnica, po jednu za svaki mjesec, koje su sadržavale opis nekog obiteljskog dana ili iskustva.

472399277

Dakle, umjesto novog bicikla ili kompjuterske igre, djeca su bila na ugodnoj jesenskoj šetnji, gledali su zalazak sunca, igrali igrice i imali filmsku večer uz pizzu.

- Dok sam prošle godine razmišljala što ću djeci pokloniti za Božić, shvatila sam da već imaju obilje igračaka i nisam mogla smisliti ništa što bismo im mogli kupiti - ispričala je Hayley i dodala da je shvatila da bi im tako samo kupovala stvari koje im nisu potrebne.

Ideju za ovakav poklon Hayley je dobila nakon što je na Instagramu vidjela citat na kojem je pisalo: 'Ispunite svoj život avanturama, a ne stvarima. Imajte priče za ispričati, a ne stvari za pokazati'.

Tako ovakav dar njenoj djeci omogućuje da se vesele svakome mjesecu. Ljepota toga je u tome što su to zapravo stvari koje bi ovi roditelji ionako učinili, ali na ovaj način se čini da takve stvari ipak više počinju cijeniti.

472399270

Majka Hayley je rekla da djeca apsolutno obožavaju svoj zajednički poklon i da su zbog toga imala sjajnu godinu, a tradiciju planira nastaviti i za Božić ove godine.

Uz pomoć ovog trika dijete će ispričati sve detalje iz škole
Uz pomoć ovog trika dijete će ispričati sve detalje iz škole

Također, ova majka pokušava naučiti djecu vrijednosti novca pokazujući im koliko mogu uštedjeti ne kupujući skupe marke. 

- Želim biti sigurna da dobijem vrijednost za novac, nemamo puno novca, pa volimo maksimalno iskoristiti ono što imamo - rekla je majka za The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite