Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

Djedica vam pod bor vraća ono što ste izgubili: Što bi to bilo?

Djedica vam pod bor vraća ono što ste izgubili: Što bi to bilo?
1

Izazivamo vas da promislite i u komentare napišete odgovor na pitanje - da Djed Božićnjak umjesto poklona pod bor stavlja stvari koje ste izgubili ili su vam ukradene - što bi to bilo?

VIDEO

Jedan korisnik Reddita postavio je vrlo zanimljivo pitanje na forumu koje je zagolicalo ostatak pratitelja te popularne društvene platforme - da Djed Božićnjak umjesto poklona pod bor stavlja stvari koje ste izgubili ili su vam ukradene - što bi to bilo?

Tema je u vrlo kratkom roku 'podivljala', a odgovori su i više nego zanimljivi. 'Čujte i počujte' najbolje od njih, a u komentarima se odvažite i sami napisati koje bi to stvari bile?

Evo što se događa s pismima poslanima Djedu Božićnjaku...
Evo što se događa s pismima poslanima Djedu Božićnjaku...

1. Moja majka je za mene, od mog rođenja pa sve dok nisam završila fakultet, u kutiji skupljala božićne ukrase, a tu mi je kutiju poklonila kada sam se useljavala u vlastiti dom. Četiri godine kasnije, moj tadašnji dečko je slučajno odnio tu kutiju u jednu humanitarnu udrugu. Uvijek postanem malo tužnija u ovo doba, čak i 10 godina kasnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Moj otac je treća osoba u svojoj obitelji koji je nosio ime svog šukundjeda. Kada smo bili mali, pradjed je zaustavio mog oca i dao mu obiteljski prsten sa svojim inicijalima. Trenutak je bio vrlo emotivan, a moj otac jako sretan. Kasnije te noći moja braća i ja izgubili smo frizbi u drvetu. Moj tata je pomogao skinuti ga s drveta, ali kasnije te noći je shvatio da prstena na ruci više nema. Godinama bi obilazio to stablo i išao tražiti taj prsten. Kupio je čak i detektor metala kako bi ga pokušao pronaći. Nadam se da će Djed Božićnjak ove godine popustiti i vratiti mu taj prsten.

via GIPHY

3. Pod mojim božićnim drvcem bilo bi negdje šest bicikala koji su mi ukrali.

4. Dekicu koju je moja mama napravila za mene kada sam imao 6 godina. Ja sam je dao svom sinu i volio se grijati u njoj, a koristio ju je u kući koju sam dijelio s bivšom. Poslije prekida ju je bacila, kao slučajno. Eksplodirao bi od radosti da je vidim pod božićnim drvcem.

Veliki vodič darova: Što kupiti mami, tati, djeci, dečku, mužu
Veliki vodič darova: Što kupiti mami, tati, djeci, dečku, mužu

5. Svoj stari ljubičasti Gameboy s Pokemon Gold dodatkom i noćnim svjetlom. Klinci od susjeda su me zlostavljali kad sam bio mali i ukrali mi ga tada.

6. Kada se moja kćer rodila u studenom prošle godine, moja prijateljica joj je poklonila plišanog medvjedića. Neki glupan ga je odlučio ukrasti iz kolica dok nisam gledala, a bili smo u dućanu. Plišanog medu djetetu, zamislite?!

via GIPHY

7. Vjenčano prstenje moje pokojne majke koje je ukrala očeva bivša žena (njegova druga supruga po redu)

8. Svoju sposobnost da lučim inzulin.

9. Svoju prvu suprugu i kćer. Ukrao ih je pijani vozač 1983.

10. Vrijeme koje sam potrošio na rad za bivše poslodavce. Koji su to bili debili, a ja još veći jer sam radio za njih...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru