Obavijesti

Lifestyle

Komentari 47

Do sutra će ovi preslatki psi umrijeti ako ne nađu novi dom

Do sutra će ovi preslatki psi umrijeti ako ne nađu novi dom
10

Čak 10 mladih i zdravih pasa prijeti smrt koju će izbjeći jedino ako im neka dobra duša otvori vrata svog doma ili barem pruži privremeni smještaj. Pomozite im!

VIDEO

Slatkim ljubimcima iz naše rubrike "Udomi me" prijeti eutanazija. U utorak, 29. listopada će biti zadnji dan života kada će vidjeti svoje prijatelje u skloništu i zauvijek zaklopiti svoje oči iz kojih isijava toliko ljubavi koje vam mogu uljepšati i razveseliti život. 

U skloništu za životinje Pokupsko Cerje nalazi se deset zdravih, mahom mladih pasa u starosti od šest mjeseci do dvije godine, a posve nedužni su unaprijed osuđeni na smrt. Eutanazija im je zakazana 29. listopada i jedino im vi svojim pozivom možete pomoći. Njihovi su vlasnici bili neodgovorni ili presiromašni da o njima brinu, a iako nisu ništa skrivili broje zadnje dane života... Spasiti ih možete i privremenim domom!

Pružite Dini, Alex, Kori, Arki, Melly, Maxu, Grifu, Tončeku, Gogi, Rei i drugim psima priliku da žive i budu sretni. Bez sumnje, oni će vam uzvratiti vječnom odanošću i iskrenim prijateljstvom. U galeriji pogledajte fotografije pasa koji mogu postati vaš najbolji prijatelj, a obratite pažnje i na rokove za eutanaziju te učinite veliko humanitarno djelo. Za spas njihovih malih života nazovite na broj 091/6106578 ili 098/457417. 

Zahvaljujući angažmanu čitatelja u rubrici Udomi me velik broj pasa već je spašen i sretno udomljen, a sada vas molimo da otvorite svoja srca i pomognete i ovim nedužnim životinjama koji imaju samo jednu želju - živjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru