Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
170 komentara

Dobro je znati: Tko su najbolji, a tko najgori ljubavnici svijeta

Prema istraživanju 'Saucy Datesa', Kanađanke, Francuskinje, Talijanke i Amerikanke su najbolje ljubavnice na svijetu. Nažalost, istraživanje nije obuhvatilo Hrvatice i Hrvate...

Foto: Dreamstime

Kako bi došli do svojevrsne liste najboljih ljubavnika i ljubavnica na svijetu, stranica 'Saucy Dates' provela je jednostavno istraživanje s tek dva postavljena pitanja. Prvo je glasilo: 'Koliko je u seksu bila dobra osoba s kojom ste imali posljednji odnos?', a u drugom se pitalo iz koje je zemlje bila ta osoba. 

Prema dobivenim rezultatima najboljim su ljubavnicima proglašeni Amerikanci, Australci i muškarci iz Južnoafričke Republike i to ocjenom 8 na ljestvici od 1 do 10. Najboljim su pak ljubavnicama, s istom ocjenom, proglašene žene iz Kanade, Francuske, Italije i SAD-a, navodi Saucy Dates. 

Njemice, Indijke te žene iz Južnoafričke Republike i Ujedinjenog Kraljevstva dobile su ocjenu 7, a na dnu liste, s ocjenom 6, nalaze se Australke, Novozelanđanke i Španjolke. 

Što se muškaraca tiče, 'sedmicu' su dobili Kanađani, Francuzi, Nijemci, Indijci, Talijani i Španjolci. 'Šestica' je pripala muškarcima iz Ujedinjenog Kraljevstva, a poraznu 'četvorku' zaslužili su Novozelanđani. 

Istraživanje je dakle obuhvatilo samo nekoliko zemalja svijeta. Hrvatske nažalost nema, no i vi i mi znamo, nimalo skromno, da bi i Hrvatice i Hrvati sigurno kotirali vrlo visoko. Dakako, ovo istraživanje nema nikakvo uporište u znanosti i znanstvenim istraživačkim metodama, no mnoge je sigurno zabavilo, posebno one koji kotiraju visoko. 

worlds best and worst lovers
Infographic courtesy of Saucydates.com

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message