Lifestyle

Komentari 43

'Dopuštam partneru da spava s drugim ženama, to me uzbudi'

'Dopuštam partneru da spava s drugim ženama, to me uzbudi'

Uzbudi me to što on uživa u drugoj osobi. Doista me pali ljubomora i ponižavanje. Stvarno mi je teško objasniti zašto mi se to sviđa. Uzbudim se kad me ponizi riječima da je neka žena bolja od mene, kaže Britanka

Uzbuđuje me taj osjećaj poniženja, priznala je Amy Pond (25) iz Velike Britanije na TikToku i dodala kako ona zapravo potiče partnera da spava s drugim ženama, čak mu je napravila i profil na Tinderu ne bi li mu olakšala potragu.

Za sebe kaže da je 'cuckquean', a pojasnila je i što to znači.

- Uzbudi me to što on uživa u drugoj osobi. Doista me pali ljubomora i ponižavanje. Stvarno mi je teško objasniti zašto mi se to sviđa. Uzbudim se kad me ponizi riječima da je neka žena bolja od mene, strastvenija u krevetu... Sviđa mi se to - ispričala je.

Napominje kako to što njezin partner radi ne smatra preljubom.

- To nikako nije varanje. On nije niti na koji način nepošten prema meni, znam sve što radi, s kim to radi i gdje to radi. Ne želim to gledati, ali uživam kad dođe doma i priča što je napravio, kako mu je bilo pa opisuje seks s nekom ženom, govori mi u čemu je bolja od mene... Rekla bih da se to prije zove poligamija nego varanje - pojasnila je.

Naravno, kako se radi o škakljivoj temi, Amy je zainteresirala mnoge na TikToku.

- Kako si to predložila partneru? Kako je reagirao - pitao je netko, a ona mu je odgovorila ovako:

- Ne mogu se točno sjetiti kako sam mu to rekla, ali sjećam se reakcije. Isprva je mislio da je moje pitanje neka zamka. Mislio je da 'o da, možeš to raditi s drugim djevojkama', a onda prekinuti s njim ako to napravi, što nije istina - objasnila je.

- Poticala sam ga da radi te stvari s drugim ženama. Čak sam mu napravila profil na Tinderu. Znam da to nije za svakoga, jer je pomalo nastrano, ali mislim da bi se monogamni parovi trebali malo više opustiti - dodala je.

Netko drugi ju je upitao: 'Smiješ li ti spavati s drugim muškarcima?', a ona mu je odgovorila: 'Ne radi se o tome da mi to nije dopušteno, jednostavno me ne privlači spavati s drugim muškarcima. Ne želim nikoga drugog. Ja uživam u tome što on spava sa drugim ženama, i to je to - rekla je, a prenosi The Sun.

Najčitaniji članci