Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
68 komentara

Dostavljači pizza se nagledaju svega - 7 užasnih iskustava

Većina njih golotinju gleda češće nego što želi, a neki od njih su pretučeni i opljačkani. Donosimo sedam neobičnih iskustava dostavljača pizza

Foto: Dreamstime

Na Redditu se nedavno pokrenula rasprava o iskustvima dostavljača pizza - kakav je to zaista posao i što dostavljači sve vide, čuju i prožive. U SAD-u je taj posao itekako stresan jer nikad ne znaju kome kucaju na vrata, pogotovo ako odlaze u opasnije kvartove. 

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1193831 / ]

Ovi dostavljači otkrili su kako redovito viđaju gole ljude, a neke od njih su i napali, pretukli i opljačkali, prenosi Business Insider. 

Donosimo nekoliko, u najmanju ruku neobičnih, priča.

Golotinja je češća nego što možete zamisliti

- Nikad ti nije ugodno kad se to dogodi. U restoranu samo čak imali popis adresa na kojima se to često i događalo - kaže Key103.

- U prorezu za poštu na vratima me je dočekao penis u erekciji. Na vrhu penisa je bio zalijepljen post it na kojem je pisalo: novac je ispod otirača, a ovo je napojnica. Nazvao sam policiju, a voditelju smjene je bio najveći problem što nisam ostavio pizzu i pokupio novac. Isprva sam se smijao, ali kad se pomaknuo sam shvatio da je pravi. Pomislio sam da ga udarim s pizzom, ali predomislio sam se. Uslikao sam ga i pozvao policiju.  - simonfenix

Nasilna iskustva

- Bila sam dostavljačica pizze. Radila sam u Pizza Hutu i imala sam narudžbu za četiri velike pizze koje sam trebala odnijeti u malo opasniji kvart, ali u tome trenu nisam razmišljala o tome. Ispred kuće su me dočekala dva dečka, došla sam do njih i spustila pogled na račun kako bih im naplatila. U tom trenutku jedan me udario šakom, a drugi mi je uzeo pizze. Opljačkali su me, a pri padu sam slomila par malih kostiju u stopalu (nezgodno sam se dočekala). Posljedica tog incidenta je bilo 18 mjeseci bolovanja, tri operacije noge jer mi je tijelo dva put odbilo metalne usatke i gubitak od 50$ (330,00 kn). - look_ma_nohands

Foto: Dreamstime
- Jednom su me opljačkali. Pokucao sam na vrata i oni su se pojavili s pištoljem koji je izgledao kao Colt 1911. Dva mala Latinosa su me zgrabili i povukli na podu u predsoblju. Pretukli su me, uzeli mi novac i prijetili pištoljem da će ubiti mene i moju obitelj ako ikome išta kažem. Ja se nisam vratio, ali ubrzo je došla policija i jednom je to bio treći prekršaj pa sad sjedi na doživotnoj robiji. A drugi je dobio 5 godina za napad - napisao je CodderBuddy.

Tužne priče

Rupsipupis je prepričao kako je jednom došao na vrata koja je otvorio mali dječak i sretan ga upitao je li on njegov otac. Kaže da od šoka i tuge nije znao što bi mu odgovorio, te da je samo tamo u tišini stajao.

Foto: Dreamstime

- Nekoliko nas iz pizzerije je zadnjih par tjedana dostavljalo hranu jednom čovjek u u hotelu. Ja sam išao zadnji put. Šest sati nakon mojeg dolaska policija je upala u njegovu sobu i upucala ga. Donio sam čovjek zadnji obrok - napisao je edave22.

CaptainColeslow je priznao da mu je bilo jako teško nakon što je saznao da je čovjek kojem je uredno donosio pizze umro od srčanog udara dan nakon zadnje dostave.

- Jednostavno nisam znao što bih o tome mislio - napisao je.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message