Obavijesti

Lifestyle

Komentari 42

Evo 'tihih' seksi poza koje možete isprobati i u sobi do roditelja

Draga, pazi na glasnoću: Tihe poze kad vam treba da vas nitko u sobama pored ne čuje

Dobar seks često je i glasan, što ne znači da ga se morate odreći ako živite s roditeljima ili imate djecu. Izaberite poze u kojima možete malo suspregnuti strasti, ili se pola toga neće čuti zato što pod tušem šumi voda

VIDEO

1. Misionarska poza

Ovo je odlična, vrlo intimna poza koja ne stvara jake zvukove.

- Postoji dobar razlog zašto ovu pozu nazivamo klasičnom. Misionarski položaj dopušta partnerima da budu licem u lice i imaju vrući kontakt očima. Osim toga, taj bliski kontakt i trljanje tijelima je sjajan način stimuliranja klitorisa - objasnila je Lisa Finn, seksualna edukatorica u Babelandu, tvrtki koja se bavi trgovinom seks igračkama. 

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42

2. Ažurirana poza 69

Poza 69 je svima dobro poznata, a njezina modificirana verzija razlikuje se samo po tome što oboje leže na  boku (ne jedno na leđima, drugo iznad).

Partneri su jedno drugome glavama u međunožju i pružaju si oralni seks. Ovaj položaj je, također, vrlo tih. I ne zaboravite koristiti i prste za dodatnu stimulaciju, prenosi Health.

3. Pod tušem

Seks pod tušem odličan je kada ste sigurni da drugi spavaju. Vrata kupaonice možete zaključati, a zvuk vode zakamuflirat će zvukove seksa.

- Pokušajte dignuti jednu nogu i staviti je na slavinu, bit će ugodnije. I ne zaboravite ponijeti sa sobom lubrikant jer voda ispire one prirodne - kaže seksologinja Jess O'Reilly.

4. S licem u jastuku

Ovo je mirnija verzija psećeg stila. Žena leži na trbuhu, a partner penetrira odostraga. Pritisak njegovog tijela priljubit će klitoris uz madrac pa će to biti dodatna stimulacija. Dođe li vam da vrištite od zadovoljstva, uhvatite jastuk i zaronite licem u njega.

5. Jahačka poza

Muškarac leži na leđima, recimo, na tepihu, a žena raširenih nogu stoji iznad njega pa se spušta u čučanj i tako dolazi do penetracije.

Ova poza je dobra jer klečanje na tepihu može biti vrlo neugodno za koljena, a osim toga, žena ima odličnu kontrolu nad cijelom situacijom.

6. Sklupčana poza

Ova poza slična je tzv. žlici. Oba partnera leže na boku licem okrenuti na istu stranu i imaju savinute noge u koljenima. On je iza nje i priljubljeni su jedno uz drugo.

Stručnjakinja za seks Rachel Wright savjetuje ženama da dignu jednu nogu, a kada penis jednom bude unutra, mogu je spustiti. 

7. Poza 'konj za ljuljanje'

U ovoj pozi muškarac sjedne, prekriži noge (kao da vježba jogu), rukama se iza sebe osloni na podlogu, a žena sjedne na njega raširenih nogu i obujmi ga njima. Ona ima svu kontrolu.

Ova poza je vrlo intenzivna i intimna u isto vrijeme. Osim toga, može biti vrlo tiha što je odlično ako vam, recimo, punica spava s druge strane zida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa