Lifestyle

Komentari 85

Duh ili nešto drugo? Sam u kući, nakon čudnih zvukova u mraku snimio lice koje proviruje...

Na Redditu je objavljen post u kojem autor tvrdi da je bio sam kod kuće kad je začuuo tapkanje u kuhinji i snimio fotografiju nakon koje je ostao u šoku: Proviruje li to nečije lice?

Mnogi su se uznemirili nakon što su zumirali fotografiju koju je jedan čovjek podijelio na Redditu, napisavši kako ju je snimio nakon što je čuo zvuk tapkanja u svojoj kuhinji dok je bio sam kod kuće, iako inače živi s trojicom prijatelja. Nakon što je snimio fotografiju, odlučio je preseliti nazad k obitelji, kaže. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tko to tamo vježba?

Kako tvrdi, iselio se iz svog stana nakon što je zbog neobjašnjivih zvukova fotografirao praznu kuhinju i na njoj ugledao tamnu figuru. Slika je postala viralna nakon što ju je objavio na Redditu, s potpisom: 'Evo što sam snimio nakon što sam čuo tapkanje u kuhinji'. 

Na slici se vidi da je kamera uperena prema slabo osvijetljenom hodniku na čijem kraju je kuhinja i na prvi pogled se na njoj i nema što vidjeti,  osim nekoliko predmeta u obrisima. Na stotine ljudi na Redditu je priznalo da nisu mogli vidjeti ništa što bi bilo zabrinjavajuće, sve dok nisu - uvećali sliku. Kad to učinite, primijetit ćete lik, koji se ne može ne uočiti. 

- Zumirao sam fotku i pomislio: O, sunce ti! Zamalo mi je ispao iPad sa krila - kaže jedan od komentatora. 

- Ne vidim ništa. Zumiram i: Moj Bože! - piše drugi komentator, dok treći kaže kako je i s njim bilo isto te kako mu se nije svidjelo to što vidi.  Kako je bilo još onih koji nisu vidjeli ništa, jedan je korisnik objasnio: 'Kraj vrata, iznad šanka. Izgleda kao bijelo/prozirno lice koje viri'. 

- Ako ovo nije lažno, onda definitivno imate duha u kući - napisao je jedan od komentatora, dok autor statusa odgovara: 'Nažalost nije lažno. Volio bih da jest. 

Objava je ubrzo prikupila više od 1000 komentara, no nisu baš svi bili uvjereni u to da je u pitanju duh. Jedan korisnik upozorio je da razlučivost na fotografiji nije jednaka u svim dijelovima, pa tamo gdje se navodno vidi lice izgleda zaglađenije nego u drugim dijelovima. 

- Nakon što sam fotografirao kuhinju, otišao sam unutra i nije bilo nikoga.  Zatim sam provjerio svaku sobu i nitko nije bio u kući osim mene. Ulazna vrata bila su zaključana i svi prozori zatvoreni. Nemam pojma što se dogodilo. Nisam mislio da će ovo privući nikakvu pažnju, ali hvala onima koji su pokazali zabrinutost - napisao je autor posta, dodavši da se nakon svega odlučio spakirati i vratiti obitelji, dok su njegovi sustanari, kojima je ispričao što se dogodilo, ipak odlučili ostati u kući, donosi Mirror. 

Najčitaniji članci