Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Ed Stafford otkrio kako izgleda reality serijal na pustom otoku

Ed Stafford otkrio kako izgleda reality serijal na pustom otoku
3

Ukupno 60 dana bez ikoga i ičega Ed Stafford proveo je na otoku Olorua. Kako preživjeti u potpunoj divljini pogledajte u prvoj epizodi 15. 10. na Discoveryju

VIDEO

Kako preživjeti 60 dana na pustom otoku, bez ičega osim svojih golih ruku, kamere i zdravog razuma, pokazat će vam istraživač i avanturist Ed Stafford u novom uzbudljivom reality serijalu Gol na napuštenom otoku!

Serijal je sniman na otoku Olorua smještenom jugoistočno od Fiđija. Otok je izabran za snimanje nakon velike potrage za savršenom lokaci­jom diljem svijeta, prvenstveno zbog svoje ljepote i izoliranog položaja. Inače je u vlasništvu plemena Komo, čiji istoimeni otok je najbliže kop­nu, udaljen 7 nautičkih milja od Olorue.

Kako je sniman reality serijal:

Konstantnu podršku i logistiku na terenu pružao je Steve, koji je tijekom snimanja bio smješten na otoku Komo. Dolazio bi jednom tjedno po prazne i donosio pune baterije, te preuzimao snimke na unaprijed dogo­vorenom mjestu, s tim da se nikad nije smio susresti s Edom.

Ed je imao satelitski telefon kojim je izravno bio povezan sa Steveom za slučaj nužde, kao i satelitski prijemnik s gumbom koji bi jednom dnevno stisnuo kako bi ekipi javio da je dobro. Postojali su dogovoreni planovi za intervenciju u slučaju da se Ed ne javi prema dogovoru.

Prije nego što je otišao na otok, Ed je tri dana proveo s članovima ple­mena Komo, koji su ga naučili korisnim savjetima, kao npr. koje drvo je najbolje za potpaljivanje vatre i slično. Te pripreme zbivale su se izvan otoka, tako da je  Ed prvi put kročio na otok Olorua na sam prvi dan sni­manja.

Kako je prošla ova velika avantura provjerite od utoraka 15. listopada u 21 sat na Discovery Channelu. Serijal se sastoji od 3 epizode.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač