Lifestyle

Komentari 12

Enis Bešlagić postaje brkati tata! Pustite i vi svoj brk!

Enis Bešlagić postaje brkati tata! Pustite i vi svoj brk!

Popularni glumac, tata desetogodišnje Asje i osmogodišnjeg Maka, u studenom pušta brkove kako bi podržao akciju portala Klokanica.hr i podigao svijest o muškom zdravlju

Portal Klokanica.hr priključio se globalnoj akciji u kojoj muškarci diljem svijeta u studenom prihvaćaju izazov puštanja brkova i tako upozoravaju na važnost borbe protiv raka prostate i testisa te drugih muških bolesti. Akciju 'Brkati tata'  podržao je i omiljeni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić koji se vrlo rado odaziva svim humanitarnim akcijama, a dobitnik je i nagrade Ponos Hrvatske. Enis će cijeli studeni puštati brkove, a pozivamo i vas da učinite isto i pošaljete nam fotografiju sve do 30. studenog jer najbolje fotografije nagrađujemo!

Najbolji brk osvaja Philipsov uređaj Click&Style za brijanje, uređivanje i dotjerivanje. Ovaj brijači aparat 3-u-1 omogućit će vam glatko lice, savršenu čekinjastu bradu i dotjerane dlačice na tijelu, a sve to na doista jednostavan način. Uz to, pobjednik natječaja dobiva i Nivea Men Sensitive paket, a ženska polovica 'brka' sušilo za kosu EssentialCare tvrtke Philips, koje pruža potrebnu snagu i njegu uz ugodniji zvuk.

Utješni brk dobiva aparat Click&Style brijanje i dotjerivanje tvrtke Philips, brijači aparat 2-u-1 s nastavcima za brijanje i dotjerivanje, te Nivea Men Sensitive paket.

Uključite se i vi u brkatu akciju Klokanice i osvojite nagrade!

Kako je biti tata Enis Bešlagić

Omiljeni glumac tata je dvoje školaraca, desetogodišnje Asje i osmogodišnjeg Maka, za koje kaže da se jako dobro slažu i vole, a to mu je kao ocu najvažnije.

"Podržao sam akciju jer cijeli život podržavam sve humanitarne akcije, zato što imam odgovornost prema društvu u kojem živim i što tim stvarima učim i svoju djecu. Također zato što od predsjednika Republike Hrvatske i čitatelja 24 sata, kao i redakcije, imam nagradu Ponos Hrvatske za svoj humanitarni rad i svaki dan želim da to povjerenje i nagradu, koja mi je najljepša i najvažnija u životu, i opravdam", objasnio je Enis razloge zašto se kao poznati tata uključio u akciju portala Klokanica.hr.

"Trudim se u njih usaditi prave ljudske vrijednosti i da nauče kako preživjeti u ova vremena poremećenih ljudskih vrijednosti i raslojavanja na svim nivoima i dijeljenju ljudi po tome kojoj vjeri pripadaju, a ne po ljudskim vrlinama, kako bi trebalo. Učim ih da budu dobri i pomažu svima koliko mogu i da ne zaborave nikada da se s ljudima živi i da jedino tako treba biti", objašnjava Enis te dodaje kako se trudi s Asjom i Makom kvalitetno provoditi vrijeme i maksimalno ga iskoristi.

Simpatični glumac za Klokanicu se prisjetio i što je prvo pomislio kada je vidio svoju djecu te koja mu je bila najteža situacija od kada je postao tata. "Prvo sam pomislio: 'Hvala ti, Bože, na ovom daru!'. A poslije mjesec dana: 'Pomozi, bože'", smije se poznati glumac te nastavlja:

"Najteže mi je bilo kada sam shvatio da djeca nisu došla iz rodilišta da se samo malo poigramo i proslavimo to pa će se vratiti... Nego da će sada ostati tu i da se fakat mi sada moramo o njima brinuti cijeli život. Od tada više ne spavaš kako si nekada , ne jedeš, ne radiš, ne putuješ... Sve se mijenja i nekako uz sav smisao pokušavaš da na sva njihova pitanja daješ logične odgovore koji ni tebi samom nekada nisu jasni zbog čega je to tako"

, iskren je Enis.

Cijeli članak pronađite na portalu Klokanica.hr, a u natječaj 'Brkati tata' se uključite OVDJE!