Obavijesti

Lifestyle

Komentari 69

Europljani češće varaju u vezi, a ne vole ni koristiti kondome

Europljani češće varaju u vezi, a ne vole ni koristiti kondome
1

Muški ispitanici s obje strane svijeta izdvajaju penis kao najdraži dio tijela, Amerikanke su zaljubljene u svoja lica, dok Europljanke preferiraju trbuh i struk

VIDEO

Europljani su "ukočeniji", a Amerikanci otvoreniji za avanture - predrasude su koje se vežu uz ove narode. Najnovije istraživanje pokazuje da one nemaju veze s istinom. U vezama, naime, više varaju Europljani, njih čak 57 posto, dok je svega 36 posto Amerikanaca sklono preljubima, rezultat je istraživanja internetske stranice DrEd.com na tisuću ljudi. 

Oko 31 posto muškaraca u Americi priznaje da je varalo, dok se na istu temu izjašnjava 49 posto Europljana, čije su i žene najpromiskuitetnije - njih 64 posto. S druge strane 41 posto Amerikanki upušta se u seksualne avanture izvan veze.

Parovi se i na različite načine štite od neželjene trudnoće na različitim krajevima svijeta. Amerikanci općenito više vole kondome nego Europljani - ovdašnje žene sklonije su uzimanju kontracepcijskih pilula, piše Daily Mail.

Na američkom kontinentu generalno je veća osviještenost o anatomiji te spolno prenosivim bolestima. Čak 58 posto ispitanika precizno locira prostatu, jajovod, maternicu i jajnike, što polazi za rukom samo 40 posto Europljana.

Muški ispitanici s obje strane svijeta izdvajaju penis kao najdraži dio tijela. Amerikanke su zaljubljene u svoja lica, dok Europljanke preferiraju trbuh i struk. 

S jedne su strane vjerniji partnerima, ali Amerikanci više riskiraju s mogućnošću neželjene trudnoće. Naime, 38 posto njih prakticira "vađenje uoči ejakulacije", dok je tomu sklono tek 20 posto naših muškaraca.

Na pitanje o omiljenoj seksualnoj pozi, Europljani u podjednakom omjeru navode misionarsku i onu u kojoj je žena gore. Na drugom kraju svijeta popularniji je "doggy" stil.

Sve grupe ispitanika najviše vole klasični seks u krevetu, iako je našim muškarcima malo draže raditi to na plaži. S time u skladu, ne iznenađuje pretjerano činjenica da je velika većina nevinost izgubila - kod kuće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj