Lifestyle

Komentari 27

Evo kako se peru tenisice: Neke smiju ići u perilicu, a neke ne

Evo kako se peru tenisice: Neke smiju ići u perilicu, a neke ne

Kako biste bili sigurni da se tenisice tijekom pranja neće oštetiti, možete koristiti i vrećicu za pranje tenisica. Ove vrećice od poliestera će ih zaštititi, a vezice se neće izgubiti u perilice rublja

Kožne ili antilop tenisice ne idu u perilicu, jer postoji velika opasnost od oštećenja. Ali, platnene, pamučne ili traper cipele nisu problem.

POGLEDAJTE VIDEO: Eko tenisice

Prvo morate skinuti vezice s obje tenisice i, ako je potrebno, uloške. Vezice možete staviti u vrećicu za osjetljivo rublje zajedno sa čarapama. Zatim četkom za cipele uklonite prljavštinu, blato, lišće i sve ostalo. Nakon toga tenisice stavite u perilicu, u jastučnicu ili u vrećicu za osjetljivo rublje. Savjet - nikada ih nemojte prati same jer će udarati od bubanj, nego dodajte dva, tri ručnika.

Kako biste bili sigurni da se tenisice neće oštetiti, možete koristiti i vrećicu za pranje tenisica. Ove vrećice od poliestera će ih zaštititi, a vezice se neće izgubiti u perilice rublja.

Kada perete tenisice u perilici, ona mora biti namještena na program za osjetljivo rublje, na niskoj temperaturi (preporučljivo je na 30 stupnjeva), piše LifeHack.

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: NA GAY SPOJU ZAPJEVALI HIT MAJE ŠUPUT

Nakon pranja ih ne stavljajte u sušilicu ni preblizu izvora topline jer ih drži ljepilo koje bi se moglo oštetiti.

Najčitaniji članci