Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
članak

Evo zašto nikad ne biste smjeli jesti 'čisti' dio pljesnivog kruha

Kad kruh počne pljesniviti, ne postoji čisti dio. Ljudi koji jedu pljesnivi kruh riskiraju ozbiljne zdravstvene probleme. Spore plijesni se brzo šire i potreban je dodatni oprez sa svom hranom

Komentari 6 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Od najstarijeg
  • Od najnovijeg
  • Default avatar - Bucimir
    Bucimir

    Kao dijete sam se najeo pljesnivog kruha i evo me skoro 60 godina a ako nemate šta pametnije pisati možda bi vam više čitanosti donijelo objavljivanje nekih novih Severininih sočnih slika ili nešto slično!

    Utorak, 16.10.2018. u 09:08
  • Avatar Štomigljivac Preskrijancije
    Štomigljivac Preskrijancije

    Ne pretjerujmo. Nije dobar ovaj sivi , crni i žuti dio jer se radi o već uginulim plijesnima, ali onaj bijeli i plavi , pa ček i zeleni tko voli je super, osobito s premazom od gorgonzole ili Brie-a, ili ...prikaži još! dvije tanko rezane fete neočišćenog istarskog pršuta. Obavezna je i čašica bijelog na kraju. Papanje male količine otrova s vremenom stvara imunitet, a ne oslabljuje ga, kao što piše u tekstu. Jedanput godišnje bi trebalo napraviti kuru penicilinom, garamicinom... ali domaće je domaće!

    Utorak, 16.10.2018. u 16:30
  • Default avatar - bubojed
    bubojed

    Ljudi koji nemaju sta jest ce pojest i plijesan i kruh.

    Utorak, 16.10.2018. u 08:19
  • Avatar just_emilly
    just_emilly

    Buđav lebac...

    Utorak, 16.10.2018. u 08:14
  • Avatar ARMAGEDON
    ARMAGEDON

    Dobro jutro svima koji bacaju pljesnjivi kruh u baje a vi koji ga tamo sakupljate stavite plus ako imate interneta

    Utorak, 16.10.2018. u 07:39
  • Avatar savskokupaliste
    savskokupaliste

    Zelena plijesan na kruhu =najbolji penicilin.Prirodan.Ali isto ga treba uzimati u malim količinama i ne često!!

    Srijeda, 17.10.2018. u 10:18
  • Ne slažeš se? Komentiraj!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message