MLADA PODUZETNICA
FOTO Sinjanka radi torte koje izgledaju kao mala remek djela
Laferi torte Erike Šarić iz Sinja privukle su nam pažnju s precizno izrađenim detaljima i jednostavno savršenim izgledom torte. Od svadbenih do torti za krštenje, svaka je pravo remek djelo
Izrađuje ih Erika Šarić iz Sinja. Svoju ljubav prema slastičarstvu pretvorila je u posao tijekom izolacije izazvane pandemijom. Kako tada nismo mogli izlaziti iz svojih domova, odlučila je napraviti rođendansku tortu za svoju sestru, koja je oduševila sve okupljene. Njihovi pozitivni komentari i podrška dali su joj dodatni poticaj da nastavi razvijati svoj slastičarski talent i da krene u poduzetničke vode. Iza ovakvih torti stoji jako puno truda, uloženog vremena i neprospavanih noći.
Laferi4 na Instagramu privukla nam je pažnju s tortama koje izgledaju uistinu nevjerojatno. Od raznih oblika, preciznih detalja do savršeno uklopljenih boja koje daju još maštovitiji dojam tortama.
Izrađuje ih Erika Šarić iz Sinja. Svoju ljubav prema slastičarstvu pretvorila je u posao tijekom izolacije izazvane pandemijom. Kako tada nismo mogli izlaziti iz svojih domova, odlučila je napraviti rođendansku tortu za svoju sestru, koja je oduševila sve okupljene. Njihovi pozitivni komentari i podrška dali su joj dodatni poticaj da nastavi razvijati svoj slastičarski talent i da krene u poduzetničke vode. Iza ovakvih torti stoji jako puno truda, uloženog vremena i neprospavanih noći.
Njenoj kreativi nema kraja! Svojim objavama na društvenim mrežama oduševljava iz dana u dan.
Ni poznate ličnosti nisu odoljele ovom nevjerojatnom talentu. Tako je Erika izradila tortu za Maju Šuput s puno detalja. Prva polovica je bila slastičarska krema s mousseom od jagoda. Drugi okus, sočni biskvit s kremom pistacija obogaćen malim komadićima istih.
Za dekoraciju torte koristili su svježe maline i jagode koje su pričvrstili temperiranom čokoladom.
Na vrhu je bila fondant mašna koja je dala posebnu čar torti te ju dovela do izgleda pravog poklona. - Iz Majinih fotografija na društvenim mrežama možemo vidjeti da pazi na detalje i uvijek radi sve sa stilom. Nije bilo puno dvojbe da torta mora biti decenta, a u isto vrijeme jako efektna što mislim da smo i uspjeli - kaže Erika. Jednako joj je bitno da torta bude dobrog okusa kao i izgleda. U to ne sumnjamo, odabirom ovakvih sastojaka za Majinu tortu.
Izrađuje i svadbene torte, a možda vam koja od ovih fotografija da ideju za vašu buduću tortu.