Lifestyle

Komentari 1

Francuz oborio rekord: Ispekao je pizzu sa čak 254 vrste sira

Francuz oborio rekord: Ispekao je pizzu sa čak 254 vrste sira

Juhu! Potrajalo je, ali Guinness je priznao moj rekord i sad je službeno! Stiže mi certifikat kao i popis svih sireva, oduševljeno je prokomentirao francuski pizza majstor

Benoit Bruel iz Lyona bavio se višemjesečnim administrativnim poslovima kako bi prikupio dokaze da je zaista iskoristio sve sastojke koje je naveo. Zato su mu iz Guinnessa tek sada priznali rekord koji je zapravo oborio još u veljači, piše TheTakeout.

POGLEDAJTE VIDEO: Tajne za pripremu najbolje pizze

Svojom pizzom oborio je rekord Australca Johnnyja Di Francesca iz Melbournea koji je ispekao pizzu za koju je iskoristio 154 vrste sira. Bruel je svoj uspjeh podijelio na Instagramu restorana.

- Juhu! Potrajalo je, ali Guinness je priznao moj rekord i sad je službeno! Stiže mi certifikat kao i popis svih sireva - napisao je Bruel u komentaru.

Navodno je u zadnjem trenutku dodao još tri vrste sira, ali iz nepoznatog razloga ih nije naveo tako da je službeni broj iskorištenih sireva 254.

Među njima su osam mjeseci star Comté 8, raclette, Tomme Artisanale Suisse de la Venoge aux truffes, Manigodine i još dvije stotine i nešto drugih.

Najčitaniji članci