Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Fuliranje u Zagrebu: U ponudi su štrukle, bunsi, steakovi...

Fuliranje u Zagrebu: U ponudi su štrukle, bunsi, steakovi...

Ovaj vikend počelo je popularno Fuliranje, a održava se na terasi hotela Esplanade. Čak 12 ugostiteljskih objekata predstavlja svoje specijalitete, a dobra glazba garantira zabavu

VIDEO

Zagrebačka ljepotica, hotel Esplanade, domaćin je popularnom Fuliranju na atraktivnoj Oleander terasi sve do 01.01, svakoga radnog dana od 12 do 23 sata, a vikendom od 11 do 23 sata.

POGLEDAJTE VIDEO: Gastro ponuda na zagrebačkom adventu 

Pokretanje videa...

advent VIDEO

Dvanaest ugostiteljskih objekata, više od 40 DJ’a, kao i odlični glazbenici s nestrpljenjem očekuju posjetitelje. Fuliranje ove godine obilježava svoj deseti rođendan.

Zaklada Marina Čilića odabrala je Fuliranje za svoje blagdanske aktivnosti koje će izmamiti osmijeh i biti vjetar u leđa mladim talentiranim sportašima i umjetnicima.

Dobra urbana atmosfera u kombinaciji s ponekim toplim koktelom i dobrim društvom sigurno će biti odabir mnogih i za Badnjak i doček Nove. Pepi Jogarde, Ozren Kanceljak Kanca i Zozo te live nastupi Yogi Lonicha, Joe Pandura pojačanog Nikolom Marjanovićem, Kristijana Beluhana i Michaela Kvorke s prijateljima, samo su dio ovogodišnjeg glazbenog line-up-a.

Veliki gastro vodič po Adventu u Zagrebu: Kod fratara po sarmu, krpice sa zeljem ili fine fritule
Veliki gastro vodič po Adventu u Zagrebu: Kod fratara po sarmu, krpice sa zeljem ili fine fritule

Chef Mate Janković ostaje vjeran svom Institutu za kobasice, no dodaje im svoj poseban šmek, a Chef Ivan Pažanin iz Chef’s Burgers koketira s malo drugačijim okusima burgera.

Po prvi put na Fuliranju na street scenu izlazi kuharsko-slastičarski tim hotela Esplanade i Chefica, Ana Grgić Tomić, koja najavljuje jela poput bakalara, kroketa, quiche lorrainea, a tu su i naravno i zapečene Esplanadine štrukle.

Restoran Izakaya pripremat će 'bunove' s krvavicama i buncekom. Acrobat Wine Bar nudi plate s narescima od crne svinje.

El Toro u ponudu dodaje Asado beef taco. Restač donosi po prvi put 3pice sendvič, uz maturo steakove, fritto misto i jedno 'filmsko' jelo.

Taika čarolija s arktičkog kruga stiže s finim sendvičima s lososom i kozicama, a imaju nešto i za ekipu - Expedition Dish. 

Good Kut, na čelu s gastro senzibilnom Ivanom Bekavac, priprema klopu za prste polizat’ - Juhu za skidat’ promile, Sendvič koji mesa vidio nije, štrudlu meku ko’ duša - a ovo je adresa i za sve vege ljude.

Beg’s Plant Based Butchery - premijerno se predstavlja, ali s pravom rapsodijom okusa: Beg's Santa Balls - meatballs u pecivu s topljenim sirom, Beg's Choco Chilli - u tacosima s tamnom čokoladom i Beg's Mac & Cheeze samo su neki od njih, a ističu i KAJ chai.

Poseban zlatni prah i kapljice uz gastro oblizeke dodat će sjajni barovi - Rakijarnica sa više od 40 vrsta rakija, panettoneom by Kroštula - kažu najboljim u svemiru i hrskavim hrvatskim pop-up kokicama i Gingle Bells u pravom božićnom koktelskom raspoloženju.

Tu su i prigodni selfie kutići za najbolje uspomene. Za ulazak obavezna je covid potvrda. 

U sklopu Adventa otvoren je i festival svjetla - Kaleidoskop
U sklopu Adventa otvoren je i festival svjetla - Kaleidoskop
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj