Obavijesti

Lifestyle

Komentari 57

Gdje za Valentinovo: Isprobajte masažu sa zlatnim uljem ili se opustite uz morske valove

Gdje za Valentinovo: Isprobajte masažu sa zlatnim uljem ili se opustite uz morske valove

Proslaviti Valentinovo možete i na otoku Krku ako volite more i opuštanje uz plavetnilo. Stari grad Krk i Baška odišu poviješću i kulturom koju vrijedi posjetiti, a nakon toga možete na romantčnu večeru

VIDEO

Valentinovo se bliži i vrijeme je da, ako već niste, isplanirate gdje ćete ga provesti sa svojim partnerom ili partnericom. Opcija je mnogo i zato je najbitnije odabrati ono što vama i vašem partneru najviše odgovara. Romantična atmosfera u wellnessu ili odlazak u prirodu te vožnja kočijom samo su neke od opcija, a na vama je da odaberete gdje ćete otići na najromantičniji dan u godini.

POGLEDAJTE VIDEO: Vox populi: Što ste dobili za Valentinovo?

Pokretanje videa...

Vox populi 02:24

Odmor u toplicama

Hotel Matija Gubec u Stubičkim Toplicama ima valentinovsku ponudu za dvoje koja uključuje cjelodnevno kupanje u bazenima, saune i masažu uljem 24-karatnog zlata. Ovaj hotel nalazi se u srcu Zagorja, okružen je zelenilom prekrasne prirode, a smješten je na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Cijena ovoga paketa za dvoje je 118 eura.

Opustite se uz predivne prizore Plitvičkih jezera

Želite li Valentinovo provesti u prirodi, onda je za vas idealno da otiđete na Plitvička jezera. Naime, ovaj Nacionalni park pruža savršenu kulisu za stvaranje zajedničkih nezaboravnih trenutaka. Paket od 95 eura za jednu osobu uključuje jedno ili dva noćenja u hotelu Jezero s doručkom i večerama, od kojih je jedna romantična večera u restoranu Lička kuća te ulaznica u Nacionalni park Plitvička jezera za cijelo vrijeme boravka. Možete uživati u wellness tretmanu za dvoje uključujući whirlpool, finsku saunu, tursku parnu kupelj i fitness dvoranu. Također, imate i popuste na masažu po izboru te popuste na jahanje na Ranču Terra za ljubitelje aktivnijeg odmora.

Čarobna jesen u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Romantičan bijeg u Opatiju

Valentinovo u Opatiji savršeno je rješenje za romantični bijeg. Istražite slatke ulice, prošećite šetnicom Lungomare i uživajte u živopisnom zalasku sunca nad Jadranskim morem. Zbog svoje bogate povijesti i nevjerojatnog krajolika, Opatija je savršeno odredište za romantični bijeg povodom Valentinova. Super događanje je “Sky Full Of Hearts”, event u hotelu Amadria Parka, koji počinje kad parovi preuzmu eko balone i zapišu svoje želje, a vrhunac je puštanje balona na Trgu Royal. Kasnije vas u restoranu Royal očekuje odlična zabava za parove.

Opatija na popisu 15 najromantičnijih svjetskih destinacija za ovogodišnje Valentinovo

Odmor uz odlične spa tretmane

Ljubitelji romantičnih avantura prepunih wellness doživljaja neka se upute u Terme Tuhelj. Bijeg u prirodu uz boravak u hotelu Well dodatno će upotpuniti vaš romantični odmor, a intimni wellness doživljaji oduševit će vašu voljenu osobu. Ovaj paket nudi orijentalne rituale Dalekog istoka u hamam prostoriji, masažu u paru i privatnu wellness oazu. Terme Tuhelj nude dva paketa - jedan je “Spa opuštanje” za 63 eura po osobi za noć, a drugi paket “Romantika u Termama Tuhelj” za dvije osobe i dvije noći je 596 eura.

Fotolia

Morska romatnika na Krku

Proslaviti možete i na otoku Krku ako volite more i opuštanje uz predivno plavetnilo. Stari grad Krk, Vrbnik i Baška odišu poviješću i kulturom koju vrijedi posjetiti, a nakon obilaska možete uživati u romantičnoj večeri s pogledom na more. Za parove koji traže aktivniji odmor, vožnja biciklom po ruralnim stazama otoka može biti predivan način da ga zajedno istražite. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...