Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Geekovi vs. zločesti dečki: 4 razloga zašto geek 'pobjeđuje'

Geekovi su u vrhu najboljih ljubavnika, svjesni su svojih kvaliteta i znaju tko su i što su, zbog čega svoje komplekse ne liječe na drugima, već ih poštuju i uvažavaju

Allmoviephoto
Foto: Allmoviephoto
15 komentara

Žene vođene primarnim instinktom najčešće privlače loši momci. No nakon početnog zanosa, oduševljenost se drastično smanjuje nakon što uvide da s njima nemaju zajedničkih tema.

Geekovi za razliku od macho muškaraca, koji se drže tradicionalnih i zastarjelih uloga, žele jednakost u vezi. Oni se neće ponašati kao "vreća testosterona" koja se ima potrebe utrkivati i dokazivati na cesti, već će pokazati svoju nježniju stranu. Geekovi su otvoreniji za razgovor i kompromis, a na kraju dana će im biti bitnije što je dobro za vas nego vlastiti interesi. 

Geekovi su najbolji ljubavnici

Geekovi su na vrhu najboljih ljubavnika, potvrđuje britansko istraživanje provedeno na 2000 žena. To mjesto zaslužili su zbog nesebičnosti i pustolovnog duha u krevetu kao što je korištenje raznih seksualnih igračaka. Njih gotovo 82 posto reklo je da im je partneričino zadovoljstvo najvažnije u seksu, dok je isto izjavilo 41 posto fitness-trenera. 

Najjače oružje - inteligencija

Nije slučajnost da je Millhouse jedan od najboljih likova serije The Simpsons, a Bill Gates jedan od najfascinantnijih ličnosti na svijetu. Visoko inteligentni ljudi vrlo često su i skromni što je izuzetno privlačno. Ženama je osim fizičke veze izuzetno važna mentalna stimulacija, a to im mogu pružiti geekovi. 

Geekovi znaju tko su 

Žene instinktivno žele zaštititi potlačene ljudi, a to su najčešće geekovi koji su drugačiji od "ulickanih šminkera". No geekovi su itekako svjesni tko su i što su. Upravo zbog toge ne trebaju svoje komplekse liječiti na drugima, čime dokazuju da poznaju, ali i poštuju svoju partnericu. Upravo to je ključ za dobru vezu. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message