Lifestyle

Komentari 0

Gel za dezinfekciju na dar svim čitateljima samo uz 24sata

Gel za dezinfekciju na dar svim čitateljima samo uz 24sata

Uz tiskano izdanje čitatelji dobivaju Dr. Meyer Gel gel za dezinfekciju ruku koji ubija 99,9 % virusa i bakterija. Sadrži aloe veru za njegu i zaštitu kože, ugodna je mirisa te je dermatološki testiran

Higijena ruku i prostora najefikasnije je oružje u obrani od korona virusa. Nanošenjem dezinficijensa smanjuje se broj mikroorganizama na minimum, štiteći pritom od pojave zaraznih bolesti.

Zato čitateljima 24sata u četvrtak, 17. prosinca, darujemo Dr. Meyer Gel za potpunu dezinfekciju ruku.

Ima testiranu i dokazanu učinkovitost ubijanja 99,9 % virusa (uključujući korona viruse), bakterija, gljivica i kvasaca. Sadrži aloe veru za njegu i zaštitu kože, ugodna je mirisa, za profesionalnu je i osobnu uporabu te je dermatološki testiran. I gel i tekućina za dezinfekciju ruku omogućuju učinkovitu, brzu i sigurnu eliminaciju mikroorganizama, s tim da gelovi omogućuju preciznije doziranje, lakše nanošenje, bolje prianjanje uz kožu te postupno sušenje, što pridonosi još učinkovitijoj eliminaciji mikroorganizama.

Dr. Meyer dezinficijensi sadrže sinergiju aktivnih sastojaka, čime se postiže učinkovitost uništavanja mikroorganizama potvrđena u akreditiranim europskim laboratorijima. Dr. Meyer dezinficijensi sadrže djelotvorne aktivne tvari prema preporukama nadležnih institucija, među kojima su Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ), Europski centar za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) te Svjetska zdravstvena organizacija (WHO). Zbog pandemije su svoje proizvode donirali ustanovama kojima su bile potrebne.

- Društveno smo odgovorna i predana kompanija koja je od početka pandemije u Hrvatskoj donirala svoje dezinficijense brojnim zdravstvenim i javnim ustanovama, u vrijednosti većoj od 500.000 kuna, Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klaićevoj), Općoj bolnica Varaždin, Kliničkoj bolnici Merkur Zagreb, Crvenom križu Varaždin i PU Varaždin i drugima - istaknuli su iz Dr. Meyera. 

Najčitaniji članci