Lifestyle

Komentari 39

Genijalno! Ovakve palačinke još niste vidjeli, evo kako se rade...

Genijalno! Ovakve palačinke još niste vidjeli, evo kako se rade...

Palačinke koje su zapravo nečiji portreti, životinje itd. ovaj genijalac počeo je raditi kako bi zabavio svoju djecu. Postao je vrlo popularan nakon što ih je pokazao na webu

Ovaj čovjek je pečenje palačinka doveo na višu razinu - pretvorio je to u umjetnost kakvu još niste vidjeli. Toliko je vješt da su njegove palačinke zapravo nečiji vjerni portreti, likovi, životinje, razni oblici itd.

- Ja sam ilustrator, nastavnik matematike i profesionalni tata. Moja obitelj trenutno živi u državi Washington, ali sam počeo zabavljati klince s glupavim palačinkama tijekom devet mjeseci avanture u Saipanu, otoku na zapadu Tihog oceana - napisao je Nathan Shields na svojoj internetskoj stranici saipancakes.com. Tamo ćete pronaći savjete kako da ih napravite sami.

On je, kaže, puno eksperimentirao sa smjesom sve dok nije postigao da bude savršena. Ono što svakako morate imati kako bi uspjeli napraviti takve palačinke je tava na koju se neće lijepiti. Nathan napravi smjesu pa u dio stavi malo kakaa kako bi mogao nijansirati (mogu se dodati i jestive boje pa palačinke mogu biti šarene). Smjese se drže u bočicama sa šiljastim vrhovima i tako ih stavlja na vruću tavu. U početku pravite jednostavnije oblike, dok se ne uhodate.

Sastojci za obje smjese:

Pogledajte kako on to radi:

 

Više videa pronaći ćete na YouTubeu - klikom OVDJE.

 

 

 

Najčitaniji članci