Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Građani su uz 'live' svirku roštiljali diljem Hrvatske

Građani su uz 'live' svirku roštiljali diljem Hrvatske
12

Nacionalni Chill&Grill dan građani su proveli roštiljajući u svojim kućama uživajući u Live cooking show-u i Live svirci koju je Chill&Grill plasirao kroz digitalne kanale 24sata. Donosimo kako se spremala prvomajska hrana uz bogati online sadržaj

Nacionalni Chill&Grill dan građani su proveli u domovima grillajući na tavi ili na roštilju svog balkona, terase ili dvorišta. Donosimo video kolaž kako je proteklo prvomajsko roštiljanje diljem Hrvatske koje je unatoč najavljenoj kiši na kraju prošlo odlično.

Pokretanje videa...

Budi chill, spremaj grill 01:41

Roštiljalo se uz Live svirku iz središta Zagreba

Jedan od najboljih hrvatskih DJ-eva puštao je svirku s balkona stana u središtu Zagreba kojeg je za ovu priliku preuredio u pravi muzički studio. DJ Jurki smiksao je pravu glazbenu poslasticu, a kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Dj Jurki je vlasnik agencije UrbaniEventi.com koja okuplja desetke DJ-eva, a trojica od njih DJ DaDoo, DJ eMBee, DJ Leggero pripremili su za ovogodišnji Chill&Grill različite bbq mixeve koje možete pronaći na micrositeu najvećeg online festivala grilanja i čilanja.

U narednih mjesec dana sve detalje pratite na Facebook stranici 24sata te chillgrill.hr službenoj web stranici jer očekuje vas mjesec uistinu sjajne zabave.

Pošalji fotku i osvoji nagradu

Ovogodišnji Chill&Grill je cjelomjesečni spektakl, u kojem je za građane diljem Hrvatske kreirana najveća digitalna platforma sadržaja vezanog uz roštiljanje i sve ono što vam treba da bi u svoja četiri zida uživali u druženju sa svojim najmilijima. A one najkreativnije u spremanju grilla kod kuće Chill&Grill nagrađuje bogatim poklon paketima.

Startao je nagradni natječaj koji će trajati sve do 8. svibnja, a u kojem možete osvojiti brojne stvari koje će vam sljedećih mjesec dana trajanja Chill&Grilla trebati za roštilj. 

Svaki paket vrijedan je 500 kuna, a u njemu će se naći Podravkini chill&grill začini za roštilj, Karlovačko pivo, KTC kupon za kupnju svježeg voća i povrća za grill i Ravlić kupon u vrijednosti 100 kuna za kupnju svježeg i sočnog mesa. Sve što trebate je biti kreativni i poslati fotku svog roštilja. Oni najkreativniji osvajaju veliki poklon paket vrhunskih proizvoda koji vam trebaju za grillanje.

Fotkati možete sve, jer roštiljanje je više od samog pečenja mesa tako će se zasigurno među slikama roštilja naći  brojne marinade,  povrće, šarene salate, ali i chill zone koje su građani diljem Hrvatske uredili u svojim stanovima i kućama jer su aktualne mjere zaštite od virusa još uvijek na snazi stoga se do daljnjega preporučuje da građani ostanu kod kuće i tijekom Chill&Grill mjeseca roštiljanja ukusne recepte spremaju unutra svoja četiri zida.  

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGastro uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa