Lifestyle

Komentari 2

Greške koje radite s ružem, a zbog kojih ćete izgledati starije

Greške koje radite s ružem, a zbog kojih ćete izgledati starije

Teške, tamne nijanse izgledaju 'loše' na starijim ženama, uz zanemarivanje balzama za usne. One s blijedim tonovima kože trebale bi se odlučiti za prave crvene i breskvaste nijanse

Vaša rutina njege kože može biti besprijekorna, ali postoji zanemaren element u režimu ljepote koji bi vašem licu mogao dodati i desetljeće.

POGLEDAJ VIDEO:

Diane Kendal, iz Londona, vizažistica i savjetnica poznatih tvrtki, otkrila je uobičajene pogreške s ruževima za usne koje sve žene čine, uključujući i korištenje previše sjajila.

Pogrešna olovka za usne

Prema Diane, jako nanesena olovka za usne u tamnim nijansama 'stvarno stari'.

- To može izgledati vrlo grubo, posebno na starijim ženama kada prirodno počnu dobivati ​​bore - objasnila je. Nanošenjem veće količine olovke za usne zapravo skrećete pozornost na te bore i linije, jer ne možete ne pogledati u nečija usta koja imaju jako definiranu usnu.

Ona savjetuje da se više usredotočite na definiciju očiju, a koristite manje olovke i mekše teksture ruža za usne umjesto, na primjer, podebljane mat varijante. Ako ćete ipak koristiti olovku za usne, onda se odlučite za neutralnu nijansu koja se stapa s tonom vaše kože, a koja se izbliza neće toliko isticati.

Suhe usne

Neki tekući ruževi mogu biti isušujući, što naglašava linije oko usana, stoga uvijek treba tražiti proizvode s više 'dewy efektom'. Nenanošenje balzama za usne također je kardinalna pogreška iz istog razloga.

Diane savjetuje da ga uvijek nanesete prije ruža, a bilo koji balzam pomaže. Međutim, trebali biste ostaviti malo vremena da ga usne upiju i nemojte ruž nanijeti odmah kako biste izbjegli razmazivanje.

Previše definicije

Vrlo gruba definicija može dodati starost u usporedbi s mekšim efektom, a dodavanje sjaja ili olovke može dodatno doprinijeti pretjerano definiranom učinku. Umjesto toga, upotrijebite malu mrlju highlightera točno u sredini usana, koja će učiniti da izgledaju punije, ali mekše.

Pogrešna nijansa

Ako imate vrlo blijedu put, crne, vrlo duboke tamne nijanse i sve što ima previše tamne boje može vas učiniti starijima, dok su nježnije boje poput breskve ili prave crvene bolji izbor.

Nikada ne biste trebali kupiti novu boju, a da je ne isprobate, bar na ruci, i nemojte se bojati miješati različite nijanse kako biste dobili boju koja vam najviše pristaje.

Primjena

Uvijek upotrijebite vatu da ispravite pogreške ili uredite neurednu liniju ili olovku. Prilikom nanošenja ruža koristite 'male' poteze i ne pritišćite previše kako ne biste završili s debelim slojem na usnama. Umjesto nanošenja drugog sloja kada vam ruž počne blijedjeti, upotrijebite prst za popravke i izblendajte ga za prirodniji izgled donosi Daily Mail.

Najčitaniji članci