Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Greške zbog kojih se grudnjaci brzo istroše: Izbjegavajte ih

Greške zbog kojih se grudnjaci brzo istroše: Izbjegavajte ih

Grudnjak može oštetiti i način na koji ga stavljate na sebe, mnogi to pogrešno rade. Trebali biste izbjegavati zakopčavanje grudnjaka sprijeda i okretanje prema natrag

Nije uvijek lako održavati donje rublje u dobrom stanju, no jedna stručnjakinja je podijelila nekoliko odličnih savjeta o najboljim načinima brige o grudnjaku. Prije svega, objasnila je zašto nikada ne biste smjeli slagati jednu košaricu u drugu, jer to može oštetiti grudnjak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

-To je jako loše za košaricu grudnjaka jer će se uvući, preokrenuti i uništiti - rekla je Kimmay u videu na TikToku.

Objasnila je zašto neke od stvari koje je većina nas navikla raditi zapravo mogu uzrokovati da se naše donje rublje troši brže od očekivanog. 

Grudnjak može uništiti i način na koji ga stavljate na sebe, a kako kaže Kimmay, mnogi to pogrešno rade. Rekla je da biste trebali izbjegavati zakopčavanje grudnjaka sprijeda, a zatim ga okretati prema natrag i okretati košarice prema gore, jer to može oštetiti i košarice i traku.  

Inspirirajte se: Sedam ideja za cool frizure s lepršavim šiškama
Inspirirajte se: Sedam ideja za cool frizure s lepršavim šiškama

- Ovo može rastegnuti traku, a također će udubiti košarice uz tijelo i to je jedan od razloga zašto s vremenom žice izvire iz grudnjaka - rekla je dok je demonstrirala kako pravilno staviti grudnjak

Posljednji savjet bio je u vezi pranja i sušenja grudnjaka, pa je tako Kimmay savjetovala da se oni nikada ne stavljaju niti u perilicu niti u sušilicu, što mnoge žene zapravo često rade, piše Mirror.

- Vruća voda nije dobra za osjetljive grudnjake - rekla je i dodala da bi bolje bilo da ih perete ručno, nježnim deterdžentom, u hladnoj vodi. 

Zen igre sa zelenom: Manikure koje odaju počast tonu prirode
Zen igre sa zelenom: Manikure koje odaju počast tonu prirode

- Grudnjaci koštaju pa im želite pomoći da traju dulje, a ako se dobro brinete o njima, dulje ćete se osjećati ugodnije u njima - zaključila je Kimmay.