Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Hit boje za kupaonicu u 2021.

Hit boje za kupaonicu u 2021.

Osim što svježa boja u kupaonici 'podiže' materijale i namještaj u prostoru, kao što su mramor ili pločice, nova boja može kupaonici dati smirujući ton

Ova godina više nego ijedna godina prije, zaista nam je pokazala koliko je važno voljeti svoje domove. Iako smo prije možda o kupaonici razmišljali kao o prostoru u koji se ulazi i odmah izlazi, sada o kupaonici razmišljamo kao o svom osobnom kupalištu i salonu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Zanima vas koje će boje za kupaonicu biti u trendu 2021. godine? Stručnjaci su podijelili svoja predviđanja, piše Msn.

1. Blijedo plava 

Plava je klasična u kupaonici, ali nježno umirujuća blijedo plava nijansa postala je apsolutni trend što se tiče kupaonskih boja. Boja poput te super je moderna, a neće izići iz trenda tako brzo. Ta boja djeluje smirujuće i osvježavajuće na cijeli prostor.

2. Zelena

Nijanse nadahnute prirodom, poput zelene i dalje su ugodne oku i vrlo su hrabar izbor za dizajn, predlažu stručnjaci. Za kupaonicu bi bilo najbolje da izaberete bogatu energičnu nijansu koja nije mračna kako ne bi zatvorila prostor i kako bi istovremeno izgledala elegantno i bezvremenski.

3. Tople neutralne boje

S toplom neutralnom bojom ne možete pogriješiti. Prljavo bijela je vječiti klasik koji nadopunjuje mnoge kupaonske materijale i završne obloge. Isto tako, boja kave izvrsna je alternativa tradicionalnoj prljavo bijeloj boji koja nudi laskavu neutralnu pozadinu. Osim ovih nijansi, možete posegnuti i za neutralnim prirodnim nijansama s ružičastim podtonom. 

4. Zemljano žuta

Ako ste mislili da je žuta boja presvijetla ili nije za kupaonicu, pogriješili ste, navode stručnjaci. Žuta boja unosi toplinu u prostoriju i odmah vam podiže energiju. Ako kupaonicu obojite u žutu boju, dodajte nekoliko detalja i prirodnih proizvoda poput drvenih četki, bambusa ili pampasa. Vaša kupaonica izgledat će vrlo elegantno.

5. Klasična bijela

Bijela boja je vječiti klasik što se tiče boje u kupaonici. Ne morate se puno mučiti oko nje, u sve se uklapa, a vrlo lako ju možete obnavljati svake godine. Bijela boja pruža opuštanje i odaje dojam čistoće. No vrlo bitno je bijelu boju zida u kupaonici razbiti s nečim kao što su pločice u boji ili kupaonski pribor.