Lifestyle

Komentari 4

Hit frizure za sljedeću godinu: Od kratke i visoke do ležerne s pramenovima medenih nijansi

Hit frizure za sljedeću godinu: Od kratke i visoke do ležerne s pramenovima medenih nijansi

Stilovi koji će vladati svijetom ljepote baziraju se na skladu kose i poštivanju teksture, kako bi se naglasila prirodna ljepota. Uostalom, takve je frizure lakše održavati

Nova godina bit će u znaku laganih pramenova, prirodne teksture te praktičnih stilova koji će mjesecima izgledati uredno.

Nedavno je hit postala frizura 'bixie', to je kratka kosa koja kombinira bob i pixie stil. Radi se o jednostavnoj kreaciji koju možete stilizirati prstima te joj ne trebaju posebni 'alati'.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako napraviti 'mermaid' valove

Posvuda ćemo vidjeti i romantične frizure s razdjeljkom na sredini, bez obzira radi li se o kovrčavoj ili super ravnoj kosi.

Kraća kosa s podignutim prednjim djelom još je jedna frizerska zvijezda sljedeće godine - ovaj stil odlično 'otvara' lice te ističe oči.

Francuski bob sa šiškama divno pristaje brojnim tipovima lica, ali i kose. Naglasite volumen pramenovima koji se razlikuju tek par nijansi.

Još jedna kreacija vladat će frizerajima sljedeće godine, a radi se o dužoj kosi s lepršavim šiškama koje djeluju prirodno te su skraćene stepenasto.

Najčitaniji članci