Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Horoskopski znakovi i koliko su skloni prevariti partnera?

Svaki četvrti muškarac priznaje da je varao. Klasični znakovi prevare su pad zanimanja za seks, izostanci iz kuće, pridaje veću pažnju sebi, sve češći izlazsci, putovanja.

Ljubavno.com
Foto: Ljubavno.com

Svaki četvrti muškarac priznaje da je varao. Klasični znakovi prevare su pad zanimanja za seks, izostanci iz kuće, pridaje veću pažnju sebi, sve češći izlazsci, putovanja. Određeni horoskopski znakovi skloniji su prevari. Prilikom određivanja tko je vjeran, a tko sklon prevari treba pogledati u kojem se odnosu nalaze Mjesec i Venera kod žene te Mars kod muškarca. Rak, Bik, Djevica, Vaga pripadaju skupini vjernih horoskopskih znakova. Znakovi skloniji prevari su Blizanac, Lav, Škorpion.

Ovan ­ voli uzbuđenja i njegova nevjera proizlazi iz toga. Uvijek je u potrazi za novim izazovima. Prevaru ne priznaje, čak ni kad je uhvaćen.

Bik ­ znak koji ako je u vezi zadovoljan, neće lako pristupiti prevari. Pouzdani su, odani, skloni planiranju budućnosti i ako im partnerica pruža seksualno i emotivno zadovoljstvo vjerni su.

Blizanac ­ stalno u potrazi za novim uzbuđenjima, iskustvima uvijek su na rubu flerta. Znak koji je znatiželjan, domišljat, prevrtljiv i sklon prevari.

Rak ­ najvjerniji horoskopski znak. Osjetljiv, ranjiv, ne čini ono što ne želi sebi, obitelj na prvom mjestu, odan.

Lav ­ glavna karakteristika tog znaka je sebičnost, sebe stavlja na prvo mjesto. Čim u vezi nešto zašteka potražiti će pažnju na drugom mjestu.

Djevica ­ pouzdana, marljiva, odgovorna i jako promišljena tako da nije sklona prevari. Voljenim osobama je podrška i rame za plakanje. Učiniti će sve da njihova veza potraje.

Vaga ­ najsretnije su uz voljenu osobu, traže mir i sklad. Uvijek u potrazi za boljom polovicom, a kad je nađu neće to ničim ugroziti.

Škorpion ­ strastven znak, seks temelj svake veze. Na lošem je glasu, nemilosrdan, manipulator. Poznat je po pasivnosti, ljubomori, osvetoljubljivosti i sklonosti prevari.

Strijelac ­ za njega vrijedi ona prilika čini lopova. Ljubitelj avantura, pustolovina, zabranjenog voća i neće puno razmišljati ukaže li mu se prilika za prevaru.

Jarac ­ teži stabilnosti. Traži osobu s kojom će sagraditi dom i provesti život. Nije od onih koji bježe od problema i traže utjehu sa strane. Odgovorni su, odani su čak i ako ih netko privlači ostaju vjerni partneru.

Vodenjak ­ ne podnosi rutinu, mijenja fokus interesa. Lako se upušta u avanture pozivajući se na svoju slobodu, sreću. Ne vole okvire i u stalnoj potrazi su za nečim novim.

Riba ­ najosjetljiviji znak, živi u svom svijetu mašte. Ljudi rođeni u ovom znaku poznati su po ljubomori, posesivnosti, samo žaljenju. Redovito se razočaraju ako im partner ne ispuni očekivanja. Ljubav im je središte svijeta, a varaju samo ako se osjećaju povrijeđeno, izdano.

Ovo su samo kratke, opisne crte određenog znaka i njegove sklonosti prevari. Zanima li vas više posjetite www.ljubavno.com

Možda vas zanima i ovo:
Message