Lifestyle

Komentari 1

Hrt koji je prava modna ikona - čak je pozirao i za časopis Vogue

Hrt koji je prava modna ikona - čak je pozirao i za časopis Vogue

Tika the Iggy je psić kojeg ste zadnjih nekoliko mjeseci mogli vidjeti na TikTok-u ili na Instagramu. On je preslatki talijanski hrt koji živi u Kanadi, u Montrealu i nastoji biti suvremena gej ikona

Odavno smo se uvjerili da i kućni ljubimci mogu biti posebno popularni na društvenim mrežama no Tika the Iggy je postala prava senzacija, kakvu još nismo vidjeli u svijetu 'psećeg influencanja'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Drugi psi su stekli popularnost većinom na izrazito slatkom izgledu ili smiješnim modnim kombinacijama no Tika zavodi brojne pratitelje svojim čudnim i mršavim izgledom i zaista smiješnim, ali besprijekornim modnim izričajem.

Ovog talijanskog hrta na Instagramu prati više od milijun korisnika, a njezini TikTok videi svakodnevno prelaze više od milijun pregleda.

Ovaj psić iz Montreala toliko je modno osviješten da je čak izbacio i svoju kolekciju, od majica sa svojim likom pa do trendi kalendara. Dokaz da je Tika the Iggy prava modna ikona potvrđuje i modni časopis Vogue u kojem su je snimali u sklopu jednog editorijala, piše Montreal Gazzete.

Pogledajte njene zanimljive fotografije i videe:

 

Najčitaniji članci