Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0
Foto: Patrik Samuel Cvetko/Privatni album/kolaž
DRUŠTVO MU PRAVE DVA PSA

Hrvoje Jurić putuje svijetom na električnom biciklu: 'Podizao sam ljestvicu izdržljivosti'

Mladi avanturist trenutno radi na spajanju svih pet slavonskih županija kroz biciklističku rutu koja ima oblik znaka beskonačnosti, a iduće godine planira putovati na sjever Norveške kako bi snimio polarnu svjetlost

Slavonac Hrvoje Jurić davne 2011. godine odlučio je otići na svoje prvo putovanje s biciklom. Krenuo je od rodne Vrbice do Pule. Tada kako kaže Hrvoje, još nije imao iskustva kojeg ima danas, ali s vremenom si je priuštio i bolju opremu, a i proširio vidike. Danas iza sebe ima mnogo završenih projekata, proputovao je svijetom s svojim električnim biciklom, napisao knjige i ušao u Guinessovu knjigu rekorda. O svojim početcima, putovanjima i planovima za budućnost ispričao nam je nešto više.

Komentari 0
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Ribe će se svađati s partnerom, a Vage napokon srediti financije
OD 19. DO 25. SVIBNJA

Veliki tjedni horoskop: Ribe će se svađati s partnerom, a Vage napokon srediti financije

Škorpione čeka tjedan povećanih napora, iscrpljenja i stresa, a ni koncentracija im neće biti najbolja. Djevice će briljirati u trgovačkim i novinarskim poslovima
Lažne kremšnite gotove su za 30 minuta, a tope se u ustima
DANAŠNJI RECEPT

Lažne kremšnite gotove su za 30 minuta, a tope se u ustima

Lisnato tijesto tanko razvaljajte, izbodite vilicom i ispecite ga. Potom ga prepolovite i namažite kremom, a drugu polovicu prethodno izrežite na kockice i posložite ih po kremi