Lifestyle

Komentari 45

'Htjela sam izgledati lijepo, a na kraju sam ispala kao Shrek!'

'Htjela sam izgledati lijepo, a  na kraju sam ispala kao Shrek!'

Da korištenje kozmetičkih sredstava s isteklim rokom trajanja i nije najbolja ideja na svojoj je, sada pozelenjeloj koži, naučila Britanka koja se na TikToku požalila da umjesto preplanulog tena izgleda kao Shrek

Obožavateljica beauty rituala, nazvana Saskia, pokušavala je postići lijep, preplanuli ten i dati koži 'zdravi' sjaj, no njezin se plan opako izjalovio. Naime, na TikToku se požalila kako je nakon korištenja losiona za samotamnjenje ispala 'potpuno zelena'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Izgledam kao *ebeni Shrek - napisala je uz svoj video koji je nasmijao mnoge na toj video platformi.

Nakon što je nanijela sredstvo za samotamnjenje te kad je primijetila da se boja razvija u 'čudnom smjeru', odlučila je provjeriti rok trajanja napisan na bočici.

Izgleda kao Shrek

- Neka mi netko pomogne, kako da ovo isperem. Mislim da je losionu istekao rok trajanja, ali zašto izgledam kao Shrek? - upitala je svoje pratitelje, prenosi Sun. 

Podigla je proizvod do kamere, pokazujući datum - koji je istekao prošle godine.

Dok je gledala svoje ruke i lice, tužno je rekla: 'Zašto baš ja?'.

Izgleda kao Shrek

Njezin briljantni beauty fail prikupio je na desetke tisuća pregleda, a ljudi su joj dijelili savjete kako se riješiti mrlja i zelene boje.

Jedna je osoba rekla: 'To mi se znalo događati, ali koristila sam hidratantnu kremu i zelena nijansa je izblijedila kroz koji dan'.

 

 

Najčitaniji članci