Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Ljubav boli: A htjeli su se samo poseksati na brzinu na osami

Htjeli su se malo zabaviti u autu no onda ih je iznenadila - krava

Brian i Hannah nedavno su dobili dijete i kupili tvrtku, pa rijetko imaju prilike za izlaske. Na jednom večernjem htjeli su se malo zabaviti u kamionetu, no to nije najbolje završilo

VIDEO

Brian i Hannah zajedno su devet godina i veselili su se noćnom izlasku jer rijetko imaju priliku za to. Poželjeli su da to bude izlazak za pamćenje, pa su pomislili da bi mogli začiniti svoj seksualni život zabavom u kamionetu, no nije baš ispalo onako kako su planirali.  

POGLEDAJTE VIDEO: Seks u pandemiji

Pokretanje videa...

Seks u pandemiji 06:04

- Bili smo uzbuđeni zbog zajedničkog noćnog izlaska, jer dugo nismo imali priliku za to. Nakon što smo dobili dijete i kupili tvrtku, morali smo malo usporiti - priča Hannah. Nakon što su malo popili za šankom, odlučili su se odvesti do lokalnog pašnjaka, računajući da će tamo imati mira za jedan brzi seks u kamionetu, prenosi The Sun.

-  I nije bilo toliko čudno, iako nije bilo kao u našoj spavaćoj sobi - kaže Hannah, dok Brian kaže kako su se nekoliko puta morali zaustaviti i nasmijati tome koliko je neudobno.

No, onda ih je zaustavio osjećaj da netko proviruje kroz prozor. Hannah je prvo vidjela njušku, pa umrla od straha, dok nije vidjela da je riječ o - kravi. I baš kad im je postalo smiješno, u istom trenutku njenim je tijelom prostrujala snažna bol, a Brian je vidio da obilno krvari. 

Odmah ju je odveo u bolnicu, gdje su ubrzo utvrdili kako joj je tijekom seksa pukla cista na jajniku. Uslijedila je operacija i liječnici kažu da će se dobro oporaviti.     

No, trenutak kad je u bolnicu stigao njezin otac, kako bi joj pružio podršku, bio je još jedan šok za njih oboje. Trebalo je ocu ispričati kako su se našli u toj situaciji.

- Mogu reći da smo tast i ja definitivno puno bliži nakon ovog incidenta - kaže Brian te dodaje kako nakon ovakvih razgovora između oca i supruga više i nema granica koje ih razdvajaju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku