Obavijesti

Lifestyle

Komentari 26

I to se događa: Otišli u stranu zemlju i evo što im se dogodilo

I to se događa: Otišli u stranu zemlju i evo što im se dogodilo

Na putovanjima u inozemstvo, mnogima se dogode neke neočekivane stvari. Korisnici na Redittu ispričali su neke od svojih najglupljih i najsmješnijih zgoda

VIDEO

Nakon što je jedan od korisnika Reditta iznio svoje iskustvo prilikom putovanja u stranu zemlju, gdje se uspio zaključati na balkonu na tri sata, oglasio se veliki broj korisnika te društvene mreže koji su iznjeli svoja neobična iskustva, prenosi Daily Mail.

Na trajektu se zaključao u zahodu

Korisnik Karenet je ispričao kako se jednom prilikom, za vrijeme vožnje trajektom između Italije i Grčke, uspio zaključati u toaletu. Put od mjesta Bari u Italiji do Grčke inače traje 15 sati i više, no na njegovu sreću, ostao je unutra samo deset minuta.

Opekao ruku na stolu u restoranu: 'Nisam znao...'

- Bili smo u jednom restoranu u Japanu u kojem su kuhari spremali hranu na stolu pred gostima. Mislio sam da će biti super ideja ako prislonim ruku na taj stol. Nisam znao da je vruć, imao sam sedam godina - požalio se korisnik Wazzabi_buzz.

'Ostao sam zatočen s pčelom u sobi' 

Korisnik Reditta Iputmylifeonashelf opisao je svoje neugodno iskustvo kad je ostao zatočen sa pčelom.

- Imao sam sobu u Sloveniji ispred koje se nalazilo maleno predvorje, a zatim još jedna vrata koje vode u moju sobu. Taman kad sam ulazio u sobu, pčela je poletjela prema meni. U panici sam istrčao van iz sobe i zatvorio vrata. Na kraju sam ostao zaključan u tom malom predvorju s pčelom koja me slijedila - napisao je. 

Nesporazum s vozačem busa: Ostavio ga u nekom selu u drugoj državi

Putovanje u Meksiko za korisnika Samwoolfe1 ispalo je sve, samo ne ugodno, i sve to zbog jezične barijere. Naime, dok je ulazio u bus u Meksiku, nije se dobro sporazumio s vozačem te je na kraju završio u krivom busu koji ga je ostavio u nekom selu u drugoj državi.

Na aerodromu mu naplatili više jer je - turist

Korisnik JohnnyGarisch skupo je platio svoje putovanje u Zambiju jer su ga opljačkali djelatnici na aerodromu.

- Platio sam 50 dolara da mi zamotaju dvije torbe u plastiku. Vidjevši da sam turist, iskoristili su tu činjenicu i na moj račun nadodali još jednu nulu. Od tada se više ne dam prevariti - objavio je JohnnyGarisch.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje