Lifestyle

Komentari 6

Idealne kratke hlače koje će prikriti sitne nedostatke tijela

Idealne kratke hlače koje će prikriti sitne nedostatke tijela

Nabori na hlačama odvraćaju pozornost s trbuha, tamne boje i elastični materijali najzahvalniji su za široke bokove, a jednobojne kombinacije izdužuju noge

Unatoč tome što puno otkrivaju, kratke hlače imaju moć suziti bokove, sakriti trbuh ili vizualno izdužiti noge. Pri kupnji treba imati na umu da za svaki oblik tijela postoji savršeni model. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nabori skreću pažnju s trbuha

Problematičan trbuh sakrit će hlače širokog kroja i sa širokom pasicom. Pomažu i nabori na nogavicama koji odvlače pozornost s trbuha, a remenje i džepove treba izbjegavati. Najbolje ih je kombinirati s majicama koje se od grudi postepeno šire i tako skrivaju trbuh. 

Tamne boje i hlače do sredine bedara skrivaju široke bokove

Hlače koje sežu do sredine bedara najbolji su izbor za široke bokove, a tamne boje i materijali s elastinom su najzahvalniji. Džepove treba izbjegavati zato što će samo vizualno proširiti bokove, a takav tip hlača odlično se slaže s print majicama koje svu pozornost usmjeravaju na gornji dio tijela. 

Prugice će izdužiti noge

Okomite prugice idealne su za sve koji žele vizualno izdužiti noge, a sličan efekt ostavljaju hlače s prošivenim ili podvrnutim rubom. Noge će također izgledati mršavije, ako nosite kratke hlače i majicu u istoj nijansi. Dvije različite boje dijele tijelo popola što skraćuje figuru. 

Remen će istaknuti struk

Uzak struk istaknut će hlače visokog struka osobito ako u njih zataknete majicu ili bluzu. Odličan izbor su i široke hlače s pojasom koji se veže u mašnu ili one s tankim remenom.  

Printevi će naglasiti guzu

Dječačkoj figuri najviše odgovaraju kratke hlače s bogatim printom, naglašenim džepovima i detaljima kao što su zakovice ili gumbi. One će privući pažnju na guzu, a vizualno će je naglasiti svijetle nijanse.