Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ideje za super zabavu u prirodi: Vožnja kajakom po Dobri ili let helikopterom iznad rijeke

Ideje za super zabavu u prirodi: Vožnja kajakom po Dobri ili let helikopterom iznad rijeke

Karlovački avanturist i zaljubljenik u prirodu, Krešo Rogoz asistirao je mnogim svjetskim i hrvatskim produkcijama na snimanjima prirodnih ljepota karlovačkog kraja

VIDEO

Nabrojati sva prirodna čuda Hrvatske, povijesne i kulturne znamenitosti nije nimalo lak zadatak jer osim što ih ima mnogo, stalno se otkrivaju nova. Jeste li znali da se Nikola Tesla „glavom i bradom“ vratio u svoje gimnazijske karlovačke dane i vodi turističku turu, kao i da s najpoznatijim hrvatskim istraživačima, braćom Seljan možete otići na treking zanimljivom stazom u karlovačkom području i otkriti mnoge legende te vidjeti neistražene ljepote?

POGLEDAJTE VIDEO o Rastokama:

Pokretanje videa...

Proljeće - specka 01:30

Karlovac je grad koji je smjestio na četiri predivne tirkizne rijeke - Kupu, Dobru, Mrežnicu i Koranu, a najbolji doživljaj prirode, svakako ćete imati uz kajaking. Ako želite otići na zanimljiv avanturistički jednodnevni izlet ili s kolegama planirate sasvim drugačiji team building, uz sve navedeno, hrvatske ljepote možete doživjeti i panoramskim letom helikopterom.

Karlovački zaljubljenik u prirodu Krešo Rogoz i njegov Croatia Open Land tim već deset godina osmišljava najmaštovitije avanturističke izlete, kajakom, helikopterom čak i žiroskopom. Ako želite otići na team building s kolegama, ovo su idealne rute jer ih Rogoz prilagođava svim željama klijenata, koji na ture odlaze u manjim grupama, odnosno svaka ekipa ima svog privatnog vodiča i termin.Mnogima ponestaje ideja za inovativne team buildinge i jednodnevne izlete, a ekskluzivna tura kajakingom po pomalo zaboravljenoj rijeci Dobri, zasigurno će biti doživljaj za pamćenje uz posjet lokalnom OPG-u i finom domaćem ručku.

- Na poziv organizatorice Štrudlafesta, Lidije Žganjer pretprošle smo godine napravili prvu turu samo za taj događaj i to kajakingom na Dobri pod nazivom „Štrudla by Kayak“. Jaškovo se još 2015. godine upisalo na kartu svijeta postavljanjem Guinnessovog rekorda za najdužu štrudlu na svijetu, tako da je ta manifestacija postala prepoznatljiva i u svijetu. Svi su se odmah prihvatili izazova, uskočili u čamce i s nama istražili neotkrivene ljepote Dobre, naravno uz posjet Štrudlafestu i isprobavanju slasnih delicija. S obzirom na velik interes za istraživanje ljepota rijeke Dobre, uz kajaking na Kupi, Mrežnici i Korani, odnedavno organiziramo i safari ture po rijeci Dobri, u kojoj će naši avanturisti moći obići lokalne OPG-ove, koji nude fine specijalitete karlovačkog kraja - kaže Rogoz.

Dodao je da je sudjelovao u snimanjima nekih hrvatskih i svjetskih produkcija o prirodnim i neistraženim ljepotama Hrvatske, koje će se uskoro početi prikazivati, no zasad ne smije ništa više otkrivati.

Kupanje u šumskom zraku: Evo kako u potpunosti iskoristiti ljekovitost boravka u prirodi
Kupanje u šumskom zraku: Evo kako u potpunosti iskoristiti ljekovitost boravka u prirodi

Za sve one koji su spremni doživjeti ljepote Hrvatske iz zraka, Krešo organizira spektakularan VIP izlet, let helikopterom iznad Plitvičkih jezera, gdje ih očekuju vrhunski domaći proizvodi i specijaliteti ličkog kraja. Ova avantura osmišljena je za sve poslovne ljude, kako bi imali priliku doživjeli luksuz i udobnost, te istražiti prekrasne krajolike Hrvatske iz zraka.

Taj se izlet, objasnio je Rogoz, potpuno prilagođava željama, pa se tako može letjeti iznad spektakularne obale Jadranskog mora, uživati u pogledu na prekrasne otoke, ali i slikovite srednjovjekovne gradiće. Na toj se turi mogu doznati i zanimljivosti o netaknutim parkovima prirode kao i nacionalnim parkovima, kao i čuti malo poznate legende koje se vežu uz veličanstvene planine, ali i rijeke, koje ćete dugo pamtiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara
VIŠE UŽITKA

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

Malo je muškaraca koji u erekciji ne mogu doseći veličinu dovoljnu da zadovolji svaku ženu, dok oni koji sumnjaju u veličinu svog alata mogu razvijati druge prednosti i vještine, kažu stručnjaci
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom