Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Igra pod plahtama zabavit će nju i njega: Otvorite um mašti

Igra pod plahtama zabavit će nju i njega: Otvorite um mašti

Prvo što trebate napraviti je izraditi šest kategorija kartica, no nemojte otkriti partneru što ćete na njima napisati kako bi cijela igra dobila dozu iznenađenja

VIDEO

Ista predigra, ista poza i isto mjesto znak su da ste upali u seks-rutinu. Umjesto da se tješite, upustite se u bezbrižnu pustolovinu zvanu omotnica iznenađenja. 

Pogledajte seksualne navike Hrvata i Hrvatica: 

Ukoliko vam je dosadio seks s partnerom i tražite načine kako začiniti strasti u krevetu, pismo iznenađenja moglo bi vam pomoći. To je igra u kojoj ćete probuditi kreativnost sebe i partnera. Prvo što trebate napraviti je izraditi šest kategorija kartica, no nemojte otkriti partneru što ćete na njima napisati kako bi cijela igra dobila dozu iznenađenja. 

Dok ispisujete riječi na kartice, ne razmišljajte o tome da riječi moraju biti vezane uz seks.

Pri izradi bit će vam potrebno šest omotnica i dovoljno papira za 40-50 komadića na kojima će pisati ključne riječi. U igri pismo iznenađenja šest je kategorija, i to “položaji tijela”, “tip pokreta”, “kut”, “dio tijela”, “brzina” i “ritam”. Za svaku od kategorija osmislite što više opcija pa ih zapišite.

Na primjer, kartica za kategoriju “položaji tijela” može imati upute poput: “sjediš prekriženih nogu”, “klečiš”, “sklupčaš se”, “ležiš na boku”, “sjediš na stolcu”. Pokušajte napisati barem deset položaja i stavite kartice u omotnicu koju ste označili brojem jedan.

Kako biste igru dodatno “zakomplicirali”, pod ključne riječi za kategoriju “kut” ispišite 90 stupnjeva, 45 stupnjeva, 180... i spremite ih u omotnicu s rednim brojem tri. Kategorija “dio tijela” donosi novo iznenađenje, a u nju su uvršteni dijelovi tijela. Ključne riječi “noga”, “šaka”, “dlan” ili, npr., “rame” koje ćete spremiti u omotnicu br. 4 pažnju će možda tijekom igre usmjeriti na vašu ili partnerovu erogenu točku. Iako možda volite da sve ide polako, kategorija “brzina” stavit će vas pred nove izazove.  

Ključne riječi iz ove kategorije mogu biti “začuđujuće polako”, “brzo”, “umjereno”, “poput munje”... Stavite ih u omotnicu pod brojem pet. Na to kako će se stvari odvijati pod plahtama utječe i kategorija “ritam”. Upute poput “ravnomjeran”, “žestok”, “spor” ili “brz tempo” pokreta iz omotnice broj šest dodatno će začiniti igru. Kad u svakoj omotnici imate barem šest kartica. 

Cijela poanta igre je ta da budete što maštovitiji i zabavni jer je seks upravo takav. 

Neka netko od vas uzme karticu iz omotnice 1, drugi iz 2, prvi iz 3, drugi iz 4, prvi iz 5, drugi iz 6 pa ih posložite. Možda ćete dobiti nešto poput: “sjedi prekriženih nogu”, “pomicanje kukova slijeva nadesno”, “45 stupnjeva”, “ruke”, “brzo i ravnomjerno”. Prvo ćete se vjerojatno smijati, a kad dođete k sebi, pokušajte pronaći pozu koja će uključivati sve navedene elemente.

Neće uvijek imati smisla, ali upamtite - važno je zabaviti se!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru