Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

IKEA ili Balenciaga? Jednu dobijete za manje od 20 kuna

Poznata Ikeina plava torba za kupovinu je dobila vlastitu kopiju, samo što u ovom slučaju cijena je paprena. Francuska modna kuća Balenciaga predstavila je novi model "torbe za sve"

VIDEO

Balenciaga, francuski kultni brend, je nedavno na tržištu predstavio torbu koja nevjerojatno sliči Ikeinoj torbi za kupovinu, poznatoj "FRAKTA" torbi. Balenciagina verzija je opisana kao ekstra-velika torba za kupovinu, a sama "FRAKTA" torba u Ikei postoji samo s tom namjenom.

 

Obje torbe su neonsko plave boje, istog oblika i veličine, sličnih ručki, s malom razlikom - u materijalu i... cijeni. Balenciagina verzija torbe košta 12.650,00 kuna, a u Ikei ovakvu torbu se može naći u tri verzije i platiti od 3,90 kuna do 19,90 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Balenciagina torba je napravljena od kože i dolazi u tri boje - crnoj, žutoj i plavoj, a upravo je plava verzija torbe postala predmet rasprave. Ikeina verzija torbe je napravljena od polipropilenskog vlakna, lako se održava i postoji tri različita modela.

- Jako smo polaskani što je Balenciagina torba slična Ikeinoj ikoničnoj održivoj plavoj torbi za 3,90 kuna. Ništa ne može pobijediti svestranost velike plave torbe! - izjavili su Ikeini predstavnici su za magazin Today.

Francuska modna kuća Balenciaga dosad nije komentirala sličnost proizvoda. U ovom trenutku, na službenim internet stranicama Balenciage, dotična torba se ne može naći.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'