Lifestyle

Komentari 9

Imaju osmero djece, a preselili se u autobus: Uživamo u životu

Imaju osmero djece, a preselili se u autobus: Uživamo u životu

Whitney Chardoulias i njezin suprug Andrew sa svoje šestero djece putuju Amerikom u autobusu koji su preuredili u dom za 425 tisuća kuna. U autobusu imaju kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu, sobu za igru...

Gledala sam na Instagramu obitelji koje su se odlučile sve prodati kako bi preuredili školske autobuse u male kuće te tako putuju svijetom i bila sam ljubomorna na njih. Zapitala sam se zašto i mi ne bi mogli tako i spomenula sam ideju svom suprugu. On je brzo pristao i odmah smo počeli planirati kako možemo realizirati našu ideju, ispričala je Amerikanka Whitney Chardoulias (29) kako je počela velika avantura njezine obitelji.

Ona i suprug Andrew (35) imaju četvero djece Quincyja (7), Fletchera (4), Rowe (2) i River (1), a Andrew ima i dvoje djece iz prošle veze Brennu (15) i Briu (10), koji su im se pridružili na nekim od putovanja.

eBay Bus Life Family

Prvo su kupili autobus na eBayu za 88.000 kuna, a kada su ga obnovili i pretvorili u dom sveukupno su potrošili 425 tisuća kuna. Par se inače bavi uzgojem pasa. U autobusu su napravili kuhinju, dnevnu sobu, sobu za igranje i kupaonicu, a imaju i veliki bračni krevet te tri kreveta na kat.

- Obitelj i prijatelji prvo su bili protiv naše ideje, a moja mama je bila uvjerena da će nas negdje u divljini ubiti ili da će djecu pojesti medvjed. No sada kada su vidjeli kako nam je uspjelo svi su se predomislili, a naši prijatelji čak misle da je jako cool to što radimo - rekla je Whitney.

Autobus-kuća ove obitelji trenutačno je na farmi njezine obitelji i oni spavaju u roditeljskoj kući jer je jako hladno, a oni tek postavljaju izolaciju na autobus.

- Čim završimo izolaciju, opet se svi vraćamo u autobus i idemo na cestu. Dok baš ne idemo na putovanja preko dana suprug i ja se bavimo psima na farmi mojih roditelja, a djeca su u školi no nadamo se da ćemo ih od sljedeće godine školovati doma pa ćemo moći stalno biti na putu - nada se Whitney.

eBay Bus Life Family

Obitelj je dosad prošla nešto više od 8000 kilometara na putu.

- Najbolja stvar kod toga što smo napravili su putovanja i gledanje naše djece kako doživljavaju nove stvari. Svaki put kada se vratimo s nekog putovanja, odmah nas pitaju kada opet krećemo. Uistinu uživamo u životu. Ovo je jako dobro utjecalo i na naš budžet, velika smo obitelj, a trošimo 10.000 kuna mjesečno - zaključila je Whitney.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci